En udlejning af din bolig til virksomheder kan spare dig for en “hulens” masse bekymringer.

At udleje boliger til et professionelt netværk af virksomheder og dennes medarbejdere har skabt ro og tryghed vores kunder i mere end 10 år.

Start din udlejning her Ring til os på 4648 1234

Udlejning af bolig til virksomheder

Sådan sikrer vi dig det bedste udgangspunkt ved et lejeforhold med virksomheder

Når du skal gennemfører en udlejning af din bolig vil du først for fremmest sikre dig, at dit cashflow er stabilt, dit hjem bliver passet og opnå et minimalt tidsforbrug, mens du er væk fra boligen. Bliv klogere på udlejning af bolig til virksomheder, lige her!

I samråd med vores samarbejdspartnere forbinder vi vores boliger med klienter/medarbejdere fra større internationale virksomheder, de såkaldte expats – En expat i din bolig er juridisk set ikke bedre end, hvilken som helst dansk lejer, men tallene lyver ikke – Vores udlejninger til samarbejdspartnere og virksomheder minimerer din risiko for ødelagte lejemål, tviste omkring juridiske problemstillinger og huslejeklagenævnssager. Det skal nævnes at en virksomhed ikke betaler mere for din bolig end markedet generelt. Tilgengæld for du sikkerhed som hos ingen anden privat lejer. 

Virksomheder

Vores arbejdsgang med at finde den perfekte lejer til din bolig

 1. Grundig screening og tjek af medarbejderen/lejeren
 2. Research af økonomiske forhold, herunder kreditværdighed hos virksomheden som ønsker din bolig
 3. Professionelle fremvisninger med agenter som repræsenterer virksomheden
 4. Vi gennemgår de kontraktuelle forhold med virksomheden/lejeren inden underskrift
 5. Vi repræsenterer dine ønsker overfor virksomheden/relocation firmaet.

Prioritér sikkerhed fremfor profit

Vores kunder har ofte et ønske om, kun at udleje til virksomheder. Dette kan der være mange begrundelser for, og vi vil herunder forklare lidt mere om vores netværk, samt fordele og ulemper ved at udleje til en virksomhed.

Den almene udlejer er oftest af den opfattelse, at udlejer man til virksomheder, undgår man alt der hedder huslejeklagenævnssager og generelle tviste med lejeren. Dette er dog ikke sandheden.

Som lovgivningen ser ud i dag, har virksomheder nemlig de samme indsigelsesmuligheder som en privat lejer. Før i tiden, inden lovgivningen blev ændret, lavede flere udlejere erhvervslejekontrakter med henblik på privat beboelse, da de ved denne metode undgik boligreguleringsloven, idet der er aftalefrihed i erhvervslejeloven. Dette er ikke længere en mulighed efter lovgivningsændringen, og dermed underskriver virksomheder nu på samme vilkår som private.

En god udlejning er et spørgsmål om tillid mellem lejer og udlejer. Uanset om det er til virksomheder eller privatperson.

Det vigtigste råd vi kan give, når du skal udleje din bolig er: Stol på din mavefornemmelse. Det er altsammen et spørgsmål om tillid.

Hvad du ser er hvad du får

Home Connector er optimal udlejning, drevet af specialister med fokus på at give dig mest mulig tryghed

Hos Home Connector har vi samarbejder med mere end 500 virksomheder, relocation agenturer, organisationer og ambassader. Af virksomheder og dennes medarbejdere vi har udlejet boliger til kan nævnes: Carlsberg, Microsoft, Novo Nordisk, Mærsk, Haldor Topsøe, NovoZymes, Google Danmark, Gettinge, Chr. Hansen Lundbeck, m.fl.

Microsoft
L'Oreal
Københavns Universitet
Unilever
Nordea
Telia

Fordele ved at udleje din bolig til virksomheder:

 • Virksomhederne betaler til tiden og indestår oftest for deposita.
 • Der sørges for ordentlig vedligeholdelse af boligen, så du får en velholdt bolig tilbage ved endt lejeperiode
 • Statistisk set er der færre tviste mellem expats/virksomheder end i det private marked.
 • Virksomhederne sidder ofte med større budgetter end den almene private lejer

Ulemper ved at udleje din bolig til virksomheder:

 • Virksomheder er dygtige forhandlere og du kan som privat opleve at blive “presset” på det kontraktuelle.
 • Virksomhederne gør ofte brug af en ”diplomatklausul” som siger, at lejer altid skal kunne opsige det tidsbegrænsede lejeforhold med 3 måneders varsel ved fyring eller andre arbejdsrelaterede hændelser.

Hvad kan man forvente med en expat som lejer? 


Hvis en expat finder din bolig interessant, har de ofte mange praktiske spørgsmål. Dette kan være vedr område, transportid, møblering og lign. Alt sammen svar som vi giver dem ved og omkring en fremvisning af boligen. 
Det er samtidig vigtigt at huske på, at en expat er ny i landet, og ikke nødvendigvis kender til gældende regler for boligudlejning, lejekontrakt osv. Det er derfor vores ansvar at give dem så mange informationer om dette, som vi kan. Derudover at fortælle dem om, hvad det vil sige at være lejer i Danmark, og hvad som forventes af dem som lejere.

Kom hurtigt igang med vores guide

Hent vores gratis e-bog om udlejning til virksomheder og hvordan du sikrer en god lejeperiode

 • De mest misforstået regler for boligudlejning

Der skete en fejl.
Sådan. Tjek din e-mail for link til vores guide.

Har du styr på reglerne? Undgå misforståelser med vores gratis guide.