UDLEJNING AF BOLIG TIL VIRKSOMHEDER

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

Vores netværk taler for sig selv – Udlejning af bolig til Danmarks sikreste netværk

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

VI HAR ET UNIKT NETVÆRK BESTÅENDE AF STØRRE ORGANISATIONER OG INTERNATIONALE VIRKSOMHEDER

 

Når man skal udleje sin bolig til virksomheder, bliver man oftest mødt af skræmmekampagner i medier og hos de så kaldte “eksperter”. Med udlejning af bolig via Home Connector får du til et stort og unikt netværk af solide lejere, som både består af større organisationer, internationale virksomheder og ambassader.

Hos Home Connector gør vi en dyd ud af at vende det negative billede til noget positivt. Det er dig og din bolig, som er i fokus.

 

Home Connector er specialister i udlejning af bolig til virksomheder og har gjort en dyd ud af at have tætte relationer til nogle af landets største virksomheder. Alt sammen for at skaffe vores kunder bedst mulige vilkår ved udlejningen af deres boliger.

 

Står du for at skulle udleje din bolig og ønsker du en professionel rådgiver til, at varetage din boligudlejning, kan vi med garanti hjælpe dig godt på vej.

 

Fordelene ved at udleje din bolig til virksomheder er mange, men vær opmærksom på at en virksomhed har samme indsigelsesmulighed, som en privatperson har.

 

Vi hører tit at vores kunder udelukkende vil udleje deres bolig til virksomheder og derved undgå huslejeklagenævnssager og tviste med deres lejer. Som lovgivningen er i dag, er det ikke muligt at undgå og vi ville lyve, hvis vi skrev noget andet. Dog er vi stolte af, at kunne reklamerer med, at vi aldrig har oplevet en indsigelse fra vores netværk.

Før i tiden lavede mange udlejere erhvervslejekontrakter med henblik på privatbeboelse og kom derved udenomboligreguleringsloven, ved aftalefrihed i (erhvervslejeloven). Dette er ikke længere muligt og en virksomhed underskriver på samme vilkår som en privat. Sikkerheden ligger i vores netværk, hvor en aftale er en aftale.

 

En god udlejning er et spørgsmål om tillid mellem lejer og udlejer, uanset om det er en virksomhed eller privatperson.

 

Når det er sagt er vi stolte af vores samarbejdspartnere som tæller nogle af landets absolut største virksomheder, organisationer og internationale ambassader.

 

Vi er en mindre virksomhed som er veldrevet, og har mange års kendskab til udlejning af bolig til virksomheder. Blandt andet derfor tæller vores kundeportefølje etablerede virksomheder som Carlsberg, Microsoft, Novo Nordisk, Haldor Topsøe, Telia, NovoZymes, Norvatis, Accenture, Lego og mange flere.

Hvilke fordele er der ved, at udleje min bolig til virksomheder:

  • Virksomhederne betaler til tiden
  • Virksomhederne underskriver som oftest selve lejekontrakten
  • De passer rigtig fint på lejemålene og afleverer dem altid i aftalt stand
  • Professionelle kontaktpersoner, gode forhandlinger.
  • Oftest har virksomhederne større budgetter end private lejere.

 

Hvilke ulemper er der ved, at udleje min bolig til virksomheder:

  • Som privat udlejer kan det være svært, at forhandle med en virksomhed
  • Virksomhederne gør oftest brug af en såkaldt ”diplomatklusul” som siger, at lejer altid skal kunne opsige det tidsbegrænset lejeforhold med 3 måneders varsel ved fyring eller andre arbejdsrelaterede hændelser.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig