Udlejning af bolig til virksomheder

Vores vision er at stille vores kunder bedst muligt i deres boligudlejning. Det gør vi via vores netværk som tæller mere end 200+ virksomheder og organisationer "worldwide".

Kan varmt anbefale Homeconnector!

Homeconnector sparede mig en masse tid og gjorde jeg kunne koncentrere mig om min flytning. Alt blev håndterret på et højt professionelt niveau og jeg følte mig velinformeret og i trygge hænder igennem hele processen. Homeconnector får mine varmeste anbefalinger, da jeg ikke kun fik hjælp med det administrative, men deres venlige service var ud over det sædvanlige - og trods en meget kort deadline, formåede de at løse opgaven hurtigt og effektivt!
Therese Sejr - Account Manager - Google

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: +45 46 48 1234

VORES NETVÆRK ER UNIKT – BESTÅENDE AF STØRRE ORGANISATIONER OG INTERNATIONALE VIRKSOMHEDER

 

Vores kunder har ofte et ønske om, kun at udleje til virksomheder. Dette kan der være mange begrundelser for, og vi vil herunder forklare lidt mere om vores netværk, samt fordele og ulemper ved at udleje til en virksomhed.

 

Den almene udlejer er oftest af den opfattelse, at udlejer man til virksomheder, undgår man alt der hedder huslejeklagenævnssager og generelle tviste med lejeren. Dette er dog ikke sandheden.
Som lovgivningen ser ud i dag, har virksomheder nemlig de samme indsigelsesmuligheder som en privat lejer. Før i tiden, inden lovgivningen blev ændret, lavede flere udlejere erhvervslejekontrakter med henblik på privat beboelse, da de ved denne metode undgik boligreguleringsloven, idet der er aftalefrihed i erhvervslejeloven. Dette er ikke længere en mulighed efter lovgivningsændringen, og dermed underskriver virksomheder nu på samme vilkår som private.

 

 

En god udlejning er et spørgsmål om tillid mellem lejer og udlejer. Uanset om det er en virksomhed eller privatperson.

Det vigtigste råd vi kan give, når du skal udleje din bolig er: Stol på din mavefornemmelse. Det er alt sammen et spørgsmål om tillid.

Hos Home Connector har vi samarbejde med over 200 forskellige virksomheder, relocation agenturer, organisationer og internationale ambassader, heriblandt tælles nogle af landets absolut største virksomheder. Vores samarbejdsportefølje består bl.a. af Carlsberg, Microsoft, Novo Nordisk, Mærsk, Haldor Topsøe, NovoZymes, Lundbeck, m.fl.

 

 

Fordele ved at udleje din bolig til virksomheder:

  • Virksomhederne betaler til tiden
  • Der sørges for ordentlig vedligeholdelse af boligen, så du får en velholdt bolig tilbage ved endt lejeperiode
  • Du vil få professionelle kontaktpersoner
  • Virksomhederne sidder ofte med større budgetter end den almene private lejer

 

Ulemper ved at udleje din bolig til virksomheder:

  • Hvis du udlejer din bolig på egen hånd, altså uden hjælp fra en udlejningsvirksomhed, kan det som privat udlejer være svært at sidde i forhandling med en virksomhed.
  • Virksomhederne gør ofte brug af en ”diplomatklausul” som siger, at lejer altid skal kunne opsige det tidsbegrænsede lejeforhold med 3 måneders varsel ved fyring eller andre arbejdsrelaterede hændelser.

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms - Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts "fee´s", ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234+45 46 48 1234

Boliger

Rækkehus
2630 Taastrup
ledig fra 15/09
Kvm 15.000
Kvm138 m2
værelser 4
Hus
2630 Taastrup
ledig fra 15/09
Kvm 15.000
Kvm258 m2
værelser 4
Lejlighed
2500 Valby
ledig fra 01/09
Kvm 18.500
Kvm113 m2
værelser 4
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/10
Kvm 12.100
Kvm74 m2
værelser 3
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/10
Kvm 9.500
Kvm62 m2
værelser 2
Villa
2700 Brønshøj
ledig fra 01/10
Kvm 18.500
Kvm164 m2
værelser 5

Se alle ledige

Har du brug for hjælp til udlejningen af din bolig?

Klik her