UDLEJNING AF BOLIG TIL VIRKSOMHEDER

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

Vores netværk taler for sig selv – Udlejning af bolig til Danmarks sikreste netværk

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

VI HAR ET UNIKT NETVÆRK BESTÅENDE AF STØRRE ORGANISATIONER OG INTERNATIONALE VIRKSOMHEDER

Vi hører ofte vores kunder ønske kun at udleje til en virksomhed. Dette kan have mange begrundelser, og vi vil herunder forklare lidt mere om vores netværk, samt fordele og ulemper ved at udleje til en virksomhed.

 

Den almene udlejer har ofte den opfattelse, at hvis man udlejer til virksomheder, så undgår man alt der hedder huslejeklagenævnssager og generelle tviste med lejeren. Dette er dog ikke sandheden. Som lovgivningen ser ud i dag, har virksomheder nemlig samme indsigelsesmuligheder som en privat lejer.

Før i tiden, inden lovgivningen blev ændret, lavede flere udlejere erhvervslejekontrakter med henblik på privatbeboelse, da de på denne måde kom uden om boligreguleringsloven, da der er aftalefrihed i erhvervslejeloven. Dette er ikke længere en mulighed efter lovgivningsændring, og virksomheder underskriver på samme vilkår som private.

 

 

En god udlejning er et spørgsmål om tillid mellem lejer og udlejer, uanset om det er en virksomhed eller privatperson.

Vores allervigtigste råd, når du udlejer din bolig er: stol på din mavefornemmelse. Det er alt sammen et spørgsmål om tillid.

Home Connector samarbejder med over 200 forskellige virksomheder, relocation agencies, organisationer og internationale ambassader. Heriblandt tælles nogle af landets absolut største virksomheder, og vores samarbejdsportefølje består blandt andet af: Carlsberg, Microsoft, Novo Nordisk, Mærsk, Haldor Topsøe, NovoZymes, Lundbeck mfl.

 

 

Hvilke fordele er der ved, at udleje min bolig til virksomheder:

  • Virksomhederne betaler til tiden
  • Virksomhederne underskriver som oftest selve lejekontrakten
  • Der sørges for ordentlig vedligehold af lejligheden, så du får en velholdt bolig tilbage
  • Du vil have professionelle kontaktpersoner og gode forhandlinger
  • Virksomhederne har ofte et større budget end den almene privatperson.

 

Hvilke ulemper er der ved, at udleje min bolig til virksomheder:

  • Som privat udlejer kan det være svært at forhandle med en virksomhed
  • Virksomhederne gør ofte brug af en såkaldt ”diplomatklausul” som siger, at lejer altid skal kunne opsige det tidsbegrænsede lejeforhold med 3 måneders varsel ved fyring eller andre arbejdsrelaterede hændelser.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig