Udlejning af bolig til virksomheder

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

VI HAR ET UNIKT NETVÆRK BESTÅENDE AF STØRRE ORGANISATIONER OG INTERNATIONALE VIRKSOMHEDER

 

Vi hører ofte vores kunder ønske kun at udleje til en virksomhed. Dette kan have mange begrundelser, og vi vil herunder forklare lidt mere om vores netværk, samt fordele og ulemper ved at udleje til en virksomhed.

 

Den almene udlejer har ofte den opfattelse, at hvis man udlejer til virksomheder, så undgår man alt der hedder huslejeklagenævnssager og generelle tviste med lejeren. Dette er dog ikke sandheden. Som lovgivningen ser ud i dag, har virksomheder nemlig samme indsigelsesmuligheder som en privat lejer.

Før i tiden, inden lovgivningen blev ændret, lavede flere udlejere erhvervslejekontrakter med henblik på privatbeboelse, da de på denne måde kom uden om boligreguleringsloven, da der er aftalefrihed i erhvervslejeloven. Dette er ikke længere en mulighed efter lovgivningsændring, og virksomheder underskriver på samme vilkår som private.

 

 

En god udlejning er et spørgsmål om tillid mellem lejer og udlejer, uanset om det er en virksomhed eller privatperson.

Vores allervigtigste råd, når du udlejer din bolig er: stol på din mavefornemmelse. Det er alt sammen et spørgsmål om tillid.

Home Connector samarbejder med over 200 forskellige virksomheder, relocation agencies, organisationer og internationale ambassader. Heriblandt tælles nogle af landets absolut største virksomheder, og vores samarbejdsportefølje består blandt andet af: Carlsberg, Microsoft, Novo Nordisk, Mærsk, Haldor Topsøe, NovoZymes, Lundbeck mfl.

 

 

Hvilke fordele er der ved, at udleje min bolig til virksomheder:

  • Virksomhederne betaler til tiden
  • Virksomhederne underskriver som oftest selve lejekontrakten
  • Der sørges for ordentlig vedligehold af lejligheden, så du får en velholdt bolig tilbage
  • Du vil have professionelle kontaktpersoner og gode forhandlinger
  • Virksomhederne har ofte et større budget end den almene privatperson.

 

Hvilke ulemper er der ved, at udleje min bolig til virksomheder:

  • Som privat udlejer kan det være svært at forhandle med en virksomhed
  • Virksomhederne gør ofte brug af en såkaldt ”diplomatklausul” som siger, at lejer altid skal kunne opsige det tidsbegrænsede lejeforhold med 3 måneders varsel ved fyring eller andre arbejdsrelaterede hændelser.

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234