UDLEJNING AF LEJLIGHED

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNING AF LEJLIGHED

 

Vi har rådgivet og håndteret udlejning af lejligheder siden 2009

 

Overvejer du at udleje din lejlighed, tilbyder vi professionel hjælp allerede idag.

Vi ved hvordan du kommer bedst og sikrest igennem udlejningen af din lejlighed. Udlejning af lejlighed er et spørgsmål om tillid og god dialog parterne i mellem. Vi hos Home Connector arbejder proaktivt med, at finde den helt rigtige lejer, som netop passer til dig og din lejlighed.

Vi er jurister og kender reglerne til punkt og prikke, alt fra huslejefastsættelse

til hvordan markedet skal håndteres når du skal udleje din lejlighed.

Det er viden, som vi kan bruge til at gøre udlejningen af din lejlighed til en succes.

Når udlejning af lejlighed er vores opgave, at imødekomme dine behov og opfylde dine forventinger. Vores service tilbyder alt fra en grundpakke til fuld administration af din lejlighed. Vi motiveret medarbejdere vil gøre din udlejning optimal og vores interne servicefolk sikrer, at din lejligheder er i gode hænder under hele lejeperiode.

Start udlejningen af din lejlighed med et uforpligtende vurderingsbesøg og se, hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os på 46 48 12 34 eller udfyld nedenstående felter. Velkommen til!

Med Home Connector som partner lover vi, at udlejningen af din lejlighed bliver meget nemmere. Vi mener nemlig, at når du står med en ledig lejlighed på hånden, skal det kunne betale sig for dig at udleje den. Vi hjælper med at udleje boliger, uafhængigt af hvor lang lejeperioden er, og uafhængigt af om den er møbleret eller umøbleret.

En boligudlejning af en enhver art skal være simpel og tryg.

Vi håndterer alt det praktiske i forbindelse med udlejningen af lejligheden, så du er sikker på, at der ikke går noget galt. For ved en udlejning af en lejlighed er der mange regler, der skal tages i betragtning.

Vi er med lige fra, at du beslutter dig for at udleje din lejlighed, til at lejekontrakten er underskrevet.

 

Den rigtige lejer

Der er mange forskellige områder, der skal tages i betragtning i forbindelse med en udlejning.
En af de absolut vigtigste er at finde den helt rigtige lejer til lejligheden. Vi hjælper dig med at finde en solid lejer i vores netværk af velrenommerede virksomheder, som både vi og du skal føle dig tryg ved.

Vi er selvfølgelig grundige, når vi udvælger den rigtige lejer og screener altid de potentielle lejere, hvor vi ser på både deres arbejdssituation, civilstatus og økonomi. Den rigtige lejer er nøglen til en succesfuld udlejning af din lejlighed.
Når lejeren er fundet, sørger vi for, i samarbejde med dig, at udarbejde en juridisk gyldig lejekontrakt, der opfylder dine behov.

Efter lejekontrakten er underskrevet

Når lejekontrakten er underskrevet med den ønskede lejer, så behøver vores arbejde ikke at være helt slut. Vi tilbyder en administrationsordning, som indeholder:

  • Rykkerservice
  • Viceværtsservice
  • Rådgivning
  • Tilkaldeservice

For at komme hele vejen rundt om din udlejning af lejlighed, kan vi også stå for slutrengøring, opmagasinering, malning, havearbejde og hjælp med flytning og opmagasinering. Er der behov for det, kan vi ligeledes assistere i forhold til skattetekniske spørgsmål.

 

Vores netværk er alfa omega!

Vores netværk af solide lejere består primært af internationale medarbejdere, der skal til Danmark og arbejde for nogle af landets største virksomheder for en kortere eller længere periode. Vi har eksempelvis hjulpet med at finde lejligheder og villaer til medarbejdere fra bl.a Novo Nordisk, Carlsberg, Microsoft, Haldor Topsoe, LEGO, Coloplast, Telia, TDC og mange flere.

En god lejer er nøglen til en god udlejning, og vi er helt sikre på, at vi i vores netværk kan finde den rigtige lejer til dig og din lejlighed.

Kontakt os i dag og så gør vi din udlejning til en god oplevelse.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig