Udlejning af lejlighed

Har du besluttet dig for at udleje din lejlighed, men ved du ikke hvordan du skal gribe det an? Vi ved hvordan du kommer bedst og sikrest igennem din udlejning, lige fra fremvisninger til administration mens du er væk

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

Se video

UDLEJNING AF LEJLIGHED

Vi har rådgivet om- og håndteret udlejning af lejligheder siden 2009.

 

Overvejer du at udleje din lejlighed – tilbyder vi professionel hjælp.

Vi ved hvordan du kommer bedst og sikrest gennem udlejningen af din lejlighed, for vi ved at en god udlejning er et spørgsmål om tillid og god dialog parterne i mellem. Derfor arbejder vi hos Home Connector, proaktivt, med at finde den helt rette lejer til netop din lejlighed.

 

Vi er juridiske eksperter og kender reglerne for boligudlejning til punkt og prikke, lige fra huslejefastsættelse til hvordan markedet skal håndteres, når du skal udleje din lejlighed. Det er den viden vi bruger til at gøre udlejningen af din lejlighed til en succes.

 

Det er vores fornemmeste opgave at imødekomme dine behov og opfylde dine forventninger. Vores service tilbyder alt fra en grundpakke til en pakke med fuld administration under selve lejeperioden.

Vores motiverede medarbejdere vil gøre din udlejning optimal, og vores interne servicefolk sikrer, at din lejlighed er i de bedste hænder under hele lejeperioden.

 

Start din udlejningsproces med et uforpligtende vurderingsbesøg, og find ud af hvad vi kan tilbyde dig. 

Kontakt os på 4648 1234 eller udfyld nedenstående formular.

 

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234