Udlejning af lejlighed

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

UDLEJNING AF LEJLIGHED

Vi har rådgivet og håndteret udlejning af lejligheder siden 2009

 

Overvejer du at udleje din lejlighed, tilbyder vi professionel hjælp.

Vi ved, hvordan du kommer bedst og sikrest gennem udlejningen af din lejlighed. Udlejning af lejlighed er et spørgsmål om tillid og god dialog parterne i mellem. Vi hos Home Connector arbejder proaktivt med at finde den helt rigtige lejer, som netop passer til dig og din lejlighed.

 

Vi er jurister og kender reglerne til punkt og prikke, alt fra huslejefastsættelse til hvordan markedet skal håndteres når du skal udleje din lejlighed.
Det er viden, som vi kan bruge til at gøre udlejningen af din lejlighed til en succes.

 

Det er vores opgave at imødekomme dine behov og opfylde dine forventinger. Vores service tilbyder alt fra en grundpakke til fuld administration af din lejlighed. Vores motiverede medarbejdere vil gøre din udlejning optimal, og vores interne servicefolk sikrer, at din lejligheder er i gode hænder under hele lejeperioden.

 

Start udlejningen af din lejlighed med et uforpligtende vurderingsbesøg og se, hvad vi kan tilbyde dig. Kontakt os på 46 48 12 34 eller udfyld nedenstående felter. Velkommen til!

Med Home Connector som partner lover vi, at udlejningen af din lejlighed bliver meget nemmere. Vi mener nemlig, at når du står med en ledig lejlighed på hånden, skal det kunne betale sig at udleje den. Vi hjælper med at udleje lejligheder, uafhængigt af hvor lang lejeperioden er, og uafhængigt af om den er møbleret eller ej.

 

En boligudlejning af en enhver art skal være simpel og tryg.

 

Vi håndterer alt det praktiske i forbindelse med udlejningen af lejligheden, så du er sikker på, at der ikke går noget galt. For ved en udlejning af en lejlighed, er der mange regler der skal tages i betragtning.

Vi er med lige fra beslutningen om at udleje din lejlighed, til lejekontrakten er underskrevet.

 

Den rigtige lejer

Der er mange forskellige områder der skal tages i betragtning i forbindelse med en udlejning.
En af de absolut vigtigste er at finde den helt rigtige lejer til lejligheden. Vi hjælper dig med at finde en solid lejer i vores netværk af velrenommerede virksomheder, som både vi og du skal føle dig tryg ved.

Vi er selvfølgelig grundige når vi udvælger den rigtige lejer og screener altid de potentielle lejere, hvor vi ser på deres arbejdssituation, civilstatus, økonomi mm. Den rigtige lejer er nøglen til en succesfuld udlejning af din lejlighed.
Når lejeren er fundet, sørger vi for, i samarbejde med dig, at udarbejde en juridisk korrekt lejekontrakt, der opfylder dine behov.

 

Efter lejekontrakten er underskrevet

Når lejekontrakten er underskrevet med den ønskede lejer, så behøver vores arbejde ikke at være helt slut. Vi tilbyder en administrationsordning, som indeholder:

  • Rykkerservice
  • Viceværtsservice
  • Rådgivning
  • Tilkaldeservice

For at komme hele vejen rundt om din udlejning af lejlighed, kan vi også stå for slutrengøring, opmagasinering, maling, havearbejde og hjælp med flytning og opmagasinering. Er der behov for det, kan vi ligeledes assistere i forhold til skattetekniske spørgsmål.

 

Vores netværk er alfa omega!

Vores netværk af solide lejere består primært af internationale medarbejdere, der skal til Danmark og arbejde for nogle af landets største virksomheder for en kortere eller længere periode. Vi har eksempelvis hjulpet med at finde lejligheder og villaer til medarbejdere fra bl.a Novo Nordisk, Carlsberg, Microsoft, Haldor Topsoe, LEGO, Coloplast, Telia, Lundbeck, TDC og mange flere.

En god lejer er nøglen til en god udlejning, og vi er helt sikre på, at vi i vores netværk kan finde den rigtige lejer til dig og din lejlighed.

 

Kontakt os i dag og så gør vi din udlejning til en god oplevelse.

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234