Persondatapolitik

Vi værner om dine private oplysninger - Læs vores persondatapolitik

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: +45 46 48 1234

Persondatapolitik hos Home Connector

 

I forbindelse med, at Home Connector ApS (herefter Home Connector) udlejer/formidler boliger, indsamler og behandler vi løbende persondataoplysninger. Home Connector er dataansvarlig for behandling af de persondataoplysninger, som vi modtager og/eller indsamler om dig. Du kan kontakte os pr. e-mail på info@homeconnector.dk, +45 46 48 12 34 eller pr. brev til Home Connector ApS Amagerbrogade 156 2 tv, 2300 København S

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Home Connector.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

Oplysninger vi indsamler

 

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen, og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mail adresse, postadresse, nuværende og/eller nye adresse (hvis den varierer fra postadresse), familieforhold, arbejdsområde, telefonnummer, cpr-nummer og bankoplysninger.

Home Connector indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
  • Udlejer eller lejer en bolig igennem os
  • Får lavet en lejekontrakt på vores side

 

Den dataansvarlige

 

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på www.homeconnector.dk er Home Connector Amagerbrogade 156, 2 tv, 2300 København S – CVR 32834957

 

Behandlingsgrundlag og formål

 

Dine almindelige kontaktoplysninger, som navn og adresse, indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mail adresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse, samt en leveringsbekræftelse.

 

Når du betaler for dit produkt, indsamler vi dit navn, og konto oplysninger. De oplysninger der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.

 

Hvis du under registreringsprocessen, eller på vores hjemmeside, har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mail adresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

 

Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mail adresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet op til 5 år efter endt leje/formidlingsaftalen.

 

Andre modtagere af personoplysninger

 

Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande.

 

Hvis vi skal tilmelde dig el, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse samt CPR-nummer blive udleveret til Ørsted A/S (eller anden el-udbyder), med henblik på levering af el.

 

Hvis du skal leje/udleje, kan det blive nødvendigt at videregive eller overlade dine personoplysninger til lejeren/udlejeren.

 

Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og e-mail adresse blive overført til anmeldelsessiden f.eks. Trust Pilot.

 

Vi videregive desuden oplysninger såsom navn/e-mail adresse til www.mailchimp.com og www.hubspotcomfor at kunne sende eventuelle nyhedsmails, hvis bedt om dette.

 

Dine rettigheder

 

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata.

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mail adresse info@homeconnector.dk

 

Yderligere information

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på https://www.datatilsynet.dk/vejledninger/vejledninger-databeskyttelsesforordningen/.

 

Klage

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, såfremt du er utilfreds med den måde Home Connector behandler dine personoplysninger. Du kan finde Datatilsynets oplysninger her https://www.datatilsynet.dk/forside/

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms - Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts "fee´s", ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234+45 46 48 1234

Boliger

Lejlighed
2920 Charlottenlund
ledig fra 01/04
Kvm 9.500
Kvm64 m2
værelser 2
Hus
2970 Hørsholm
ledig fra 01/05
Kvm 15.950
Kvm146 m2
værelser 5
Lejlighed
2100 København Ø
ledig fra 01/04
Kvm 35.000
Kvm277 m2
værelser 5
Lejlighed
2000 Frederiksberg
ledig fra 01/04
Kvm 19.500
Kvm123 m2
værelser 4
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/04
Kvm 17.500
Kvm118 m2
værelser 3
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/04
Kvm 11.800
Kvm62 m2
værelser 3

Se alle ledige

Har du brug for hjælp til udlejningen af din bolig?

Klik her