Boligudlejning Frederiksberg

Hvorfor gør vi os i boligudlejning på Frederiksberg?

Da vores netværk primært består at lejere fra internationale virksomheder, herunder et stort antal lejere som har Frederiksberg som første prioritet, er det vigtigt for os, at kunne tilbyde dem nogle gode lejeboliger i området. Dertil har vi hjulpet en masse franske expats gennem årene, som ofte ønsker at bo tæt på den Franske Skole, på Frederiksberg Alle.

Boligudlejning på Frederiksberg
Frederiksberg have

Sådan minimerer vi vores kunders risici ved udlejning af hus på Frederiksberg.

Du kan som udlejer i Danmark vælge, at forsøge at annoncere via portaler eller eget netværk, udfærdige kontrakter, lave indflytninger eller benytte en virksomhed til udlejningen. Sidstnævnte minimerer med garanti din risici for tviste og klagenævnssager med din kommende lejere. Det er statistisk bevist, at eksempelvis et selskab som Home Connector, kan minimere “skaderne”. Primært grundet vores tilgang til; 

  1. Screeninger af lejere, herunder RKI og kredit tjek
  2. Viden omkring lejelov og juridiske aspekter
  3. Professionelle kontrakter
  4. Vi kan gå lidt “hårdere” til værks ved udvælgelsen.
  5. Vi undgår fejl i overleveringen. 

Lejere som ofte lejer vores Frederiksberg-boliger  

I nedenstående diagram viser vi lande, hvorfra vores lejere kommer. Som skrevet er det primært de såkaldt expats som for en kortere (6 måneder) eller længere (3-4 år) periode er udstationeret til Danmark.

Boligudlejning på Frederiksberg

Udvikling på udlejning af bolig i Frederiksberg Kommune

Vi startede med udlejning af boliger på Frederiksberg i 2009, hvor vores første lejemål på 92 kvm og 3 værelser blev udlejet til  8.100 kr ex forbrug. Der er sket meget siden og på salg er Frederiksberg Danmarks dyreste kommune at leje boliger i. I nedenstående graf ses udviklingen for vores udlejninger de seneste 10 år på Frederiksberg.

Boligudlejning på Frederiksberg

vores proces til at finde dig en god lejer, gennemgår de interesserede lejere en grundig screening, hvor vi nøje gennemgår bl.a. deres civilstatus, arbejdssituation, økonomi mm., så vi er sikre på, at din kommende boligudlejning bliver en succes.
Når din bolig er udlejet, til den lejer du vælger, tilbyder vi dig en administrationsordning, som bl.a. indeholder:

  • Tilkaldeservice
  • Rykkerservice
  • Viceværtsservice
  • Rådgivning under hele udlejningsperioden

Som en ekstra detalje, for at gøre din boligudlejning på Frederiksberg komplet, kan vi ligeledes håndtere både slutrengøring, flytning/ opmagasinering, samt revision og skattetekniske spørgsmål.

Ønsker du at modtage en gratis vurdering af din bolig på Frederiksberg, er du meget velkommen til at kontakte os på 4648 1234 eller ved at udfylde nedenstående formular.