UDLEJNING AF BOLIG

Til Danmarks mest attraktive lejere – Din vej til en sikker boligudlejning

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK SIKKERHED

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Vores netværk taler for sig selv – Udlejning af bolig til Danmarks sikreste netværk

Jeg tænker i livslange relationer med enhver kunde. Jeg er meget bevist om, at tillid og gode relationer er alfa omega både for vor kunder og samarbejdspartnere.

Vi kæmper for udlejeres rettigheder og for at stille danske udlejere bedst muligt i deres boligudlejning – Det er svaret på vores forretningsidé.

skaermbillede-2016-09-23-kl-17-43-13

Rasmus Brohl, rasmus@homeconnector.dk
Direktør og stifter

Dit hjem er i trygge hænder

Vi kæmper for, at stille danske udlejere bedst muligt. Det gør vi ved, at finde lejere af højeste kvalitet samt stille dig juridisk korrekt. Vores standard er høj og vores samarbejdspartnere er mange, det er derfor vores kunder kommer igen.

 

Home Connector har over 12 års erfaring med bolig udlejning både nationalt samt internationalt og over 4.000 udlejninger i baggagen.

 

Vores netværk er Danmarks største i branchen og vores kunder er samtidig de gladeste. Vi tør derfor godt kalde og os selv for en stabil og pålidelig partner til udlejningen af dit hjem.

Start din udlejning her

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter.

Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234

 

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

4211

Udlejede lejemål siden 2009

2

ugers gennemsnitlig liggetid

6,2%

Gennemsnitligt afkast

98

Aktivt søgende virksomheder

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

“Realistisk og troværdig – Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

– Elisabeth Pedersen

★★★★★

“Det var en fornøjelse at have HomeConnector ombord da vi skulle leje huset ud. De fandt en god familie til os og gjorde meget af benarbejdet med kontrakt og overdragelse. Jeg vil klart bruge dem en anden gang og har anbefalet dem til en god kollega som også vil leje ud.”

– Timothy Arnold

★★★★★

“Vi kan varmt anbefale Homeconnector. Det hele fungerede smurt fra start til slut og vi følte os hele vejen trygge og godt behandlet.”

– Tine Falk

★★★★★

Imponerende kundekreds og fik klaret opgaven meget tilfredsstillende Home Connector fandt en sød lejer på godt 90 dage. Det er en fin liggetid prisen taget i betragtning. De har en rigtig god kreds af potentielle lejere og gør meget ud af at screene og præsentere dem så man føler sig tryg som udlejer. Vores kontrakter med Home Connector er korte, præcise og lette at forstå. Meget forfriskende med et firma som kan gøre det så enkelt og effektivt.

– Maria Fryksten

★★★★★

“Jeg havde Home Connector til at hjælpe mig med at udforme min udlejningskontrakt. Jeg fik en meget professionel behandling samt uddybende forklaringer på telefon flere gange gennem forløbet. Jeg kan klart anbefale Home Connector til andre.”

– Mads Jakobsen

★★★★★

Gennemført professionelle Vi havde vores betænkeligheder ved at gå ind i udlejningsmarkedet – man hører jo desværre om så meget fusk igennem pressen, osv. Grundet en længerevarende udstationering var der dog ingen vej udenom. Heldigvis for os, ved et tilfælde, hørte vi om Rasmus og Homeconnector. Her har vi igennem nu to på hinanden følgende udlejninger fået optimal vejledning, opmærksomhed, rådgivning og vigtigst af alt; gode stabile lejere. Teamet omkring Rasmus agerer yderst professionelt og tillidsfuldt. Og så ved de faktisk hvad de snakker om

– Jacob Berg

★★★★★