Udlej din bolig gennem Home Connector og sov trygt i hele lejeperioden

God indtjening, stabile lejere og professionel håndtering af din udlejning

Med et stabilt cashflow og adgang til et professionelt netværk af lejere, øger vi din sikkerhed og stabilitet i hele lejeperioden. Vi håndterer vores kunders udlejningsboliger fra a-å.

Se vores priser

Vi har udlejet boliger til medarbejdere for mere end 200+ internationale virksomheder.

Microsoft
L'Oreal
Københavns Universitet
Unilever
Nordea
Telia
Carlsberg
CBS
Demant
Danske Bank
Pandora
Rockwool
ISS
Vestas
UBS
Lego

Beregn husleje

Lav en professionel huslejeberegning med det samme. Vores huslejeberegner er 100% gratis.

Det eneste du skal gøre, er at udfylde dit postnummer og størrelsen på din bolig, så beregner vi din estimerede husleje.

Sådan fungerer Home Connector

Home Connector forklaret på 1 minut

Udlej din bolig

Vi udlejer din bolig nemt, bekvemt.

Vi elsker at være simple og give vores kunder lidt ekstra - Du må godt forvente noget unikt.

Udlejningspakken

Vores udlejningspakke er simpel, præcis som det skal være - Intet står med småt og vi giver dig præcis det du skal bruge, hverken mere eller mindre

1 måneds leje ex moms

engangsbeløb, intet står med småt
 • Vurdering
 • Markedsføring af boligen
 • Adgang til vores netværk virksomheder & private lejere
 • Fund og screening af lejere
 • RKI-tjek lejere
 • Udfærdigelse af lejekontrakt ( + digital fremsendelse og underskrift med NemID)
 • Indflytningsrapport + billeddokumentation
 • Nøgleoverdragelse og intro til boligen for din lejer

Hvorfor vælge os

4 gode grunde til hvorfor du skal overveje, at benytte Home Connector til at udleje din bolig

Høj udlejningsrate

Vi udlejer over 95% af alle boliger vi tager ind

Færre klager

Vores ratio for en huslejeklagenævnssag er under 0,1%

Udført af specialister

Lejeaftaler og aftalevilkår bliver udelukkende udfærdiget af specialister inden for boligudlejning

Tilfredse kunder

Vi er Danmarks højest “rated” udlejningsfirma på Trustpilot

Udlejningspakken

Er du én af dem som vil tænke på alt muligt andet end udlejning og lejere, så administrerer vi din bolig professionelt i hele lejeperioden.

Udlej din bolig, nemt og bekvemt. For at gøre udlejningen ekstra bekvem, fortæller vores kunder, at en administrator igennem Home Connector har givet frihed til, at gøre det de er bedst til. Du kan selvfølgelig fratrække administrationen i virksomhedsordningen.

Boligadministration

Lad Home Connector stå for din boligadministration så du får fuld frihed og sikkerhed i hele lejeperioden

Lad Home Connector stå for markedsføringen og udlej din bolig nemt og bekvemt.

Lad os være synlige sammen

Hvad du ser, er hvad du får

Home Connector har altid tænkt i nye baner, ud af boksen og kendt for, at være de mest innovative/brancheførende på onlinemarkedsføringen. Altid databaseret og målrettet vores enheders klientel af lejere. Intet er outsourcet eller overladt til tilfældighederne, da vores markedsføringsspecialister sidder i huset - Vi kender lejernes adfærd, markedet og måden, hvorpå vi skaffer de bedste brugere til jeres ejendomme.

Sådan opsætter vi jeres markedsføring

 • Analyse af klientel
 • Valg af kanaler
 • Budgettering
 • Opsætning af kampanger
 • Eksekvering af markedsføring
 • Tracktion/data opfølgning
 • Evaluering

Det siger vores kunder

Vi praler sjældent, men vores kunder gør:

Virkelig kompetente folk! Ikke nok med en suveræn hurtig eksekvering, men lejerne Home Connector har fundet, ville jeg ikke selv have haft mulighed for, at komme i kontakt med. Hvis jeg kunne, fik Maiken og hendes team 10 stjerner.


Christopher Carlsen

Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen - ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.


Elisabeth Pedersen

Det var en fornøjelse at have HomeConnector ombord da vi skulle leje huset ud. De fandt en god familie til os og gjorde meget af benarbejdet med kontrakt og overdragelse. Jeg vil klart bruge dem en anden gang og har anbefalet dem til en god kollega som også vil leje ud.


Timothy Arnold

Imponerende kundekreds og fik klaret opgaven meget tilfredsstillende Home Connector fandt en sød lejer på godt 90 dage. Det er en fin liggetid prisen taget i betragtning. De har en rigtig god kreds af potentielle lejere og gør meget ud af at screene og præsentere dem så man føler sig tryg som udlejer. Vores kontrakter med Home Connector er korte, præcise og lette at forstå. Meget forfriskende med et firma som kan gøre det så enkelt og effektivt.


Maria Fryksten

Jeg havde Home Connector til at hjælpe mig med at udforme min udlejningskontrakt. Jeg fik en meget professionel behandling samt uddybende forklaringer på telefon flere gange gennem forløbet. Jeg kan klart anbefale Home Connector til andre.


Mads Jakobsen

Danmarks mest dedikerede udlejningsteam

Vores kernehold

Vi elsker alle spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål fra vores kunder

Kan Home Connector rådgive i henhold til skattemæssige konsekvenser ved udlejning?
Vi har samarbejdspartnere, som kan tilbyde gode priser i forhold til rådgivning om skattemæssige forhold, hvis du udlejer gennem Home Connector. Vi anbefaler altid at du tager kontakt til en revisor eller SKAT, så du er oplyst om reglerne for området. Se link til skat HER
Hvor skal lejer indbetale depositum og forudbetalt leje henne?
Lejer betaler altid depositum og forudbetalt leje til Home Connectors deponeringskonto. Depositummet og den forudbetalte leje overføres derefter til udlejers konto, modregnet Home Connectors salær på 1 måneds leje ex moms (25%). Overførslen sker først når der foreligger en underskrevet lejekontrakt.
Lejers kontraktbrud, hvordan gør jeg?
I det tilfælde hvor lejer overtræder reglerne i lejekontrakten eller lejeloven, ved vanrøgt eller ikke betalt husleje kan udlejer ophæve lejekontrakten med øjeblikkelig virkning, dog forudsat at man som udlejer gennemgår en nøjagtigt procedure i forhold til påkravet. Det gælder i tilfælde med: Manglende huslejeindbetaling (14 dages varsel fra udlejer før ophævelse kan ske) Lejer har generet naboer med støj, trusler eller lignende (her skal lejer have advarsel og mulighed for at ændre på dette før ophævelse af lejemål) Lejer fremlejer lejeboligen uden godkendelse fra udlejer Lejer skal fraflytte lejemålet med det samme, hvis ovenstående er overtrådt, men er stadig bundet af kontrakten og skal derfor betale husleje i opsigelsesperioden, altså 3 måneder.
Skal jeg udleje møbleret eller umøbleret?

Både og er godt.

Nogle af Home Connectors lejeboliger lejes ud fuldt møbleret. Disse boliger overtages med fuldt møblement, og lejer skal derfor kun tage deres personlige ejendele med. Hvad der indgår i lejemålet specificeres af en inventarliste, som gives til lejer ved underskrift af lejekontrakt.

Det er lejers ansvar at passe på møblerne og vedligeholde dem mens lejeforholdet løber.

Nogle lejemål kan også være delvist møblerede, hvor at møbleringen ofte specificeres ved fremvisningen, således at lejer er informeret om dette inden lejekontrakten udarbejdes. Der vedhæftes ligeledes en inventarliste.

Hvem laver indflytningsrapport?
Vi inkluderer denne service. Med i Home Connectors udlejningsaftale følger en indflytningsrapport, som vi foretager ved indflytningen. Rapporten sikrer både udlejer og lejer, da det er denne som dokumenterer lejemålets stand ved indflytning. På denne måde er begge parter sikret fra at skulle betale for skader, der ikke er forårsaget af dem selv. Vi tager ligeledes billeder som bliver sendt til begge parter. Lejer har 14 dage efter indflytningsrapporten er udført til at komme med yderligere kommentarer til rapporten.

Gratis e-bog

Klædt på til at udleje din bolig? Hent en af vores e-bøger helt gratis og få en bedre udlejning.

 • De mest misforstået regler for boligudlejning

  De mest misforstået regler for boligudlejning