Udlej din bolig gennem Home Connector og sov trygt i hele lejeperioden

Samme fokus og samme service siden 2010

Der ligger gode forretninger gemt i de små detaljer og ikke mindst i vores netværk af lejere fra virksomheder, uddannelsesinstitutioner og internationale brancheorganisationer.

Vi er 100% dedikerede til afsætning af boligejendomme

En optimal udlejning drevet af specialister

Vi har siden vores start i 2010, haft fokus på at levere ekstraordinært gode lejere til vores kunders ejendomsporteføljer. Udover et stærkt opbygget netværk af danske-, samt internationale, virksomheder, som er i daglig kontakt med vores agenter, holder vi os i konstant bevægelse i forhold til markedstendenser, lejeret og trends på boligmarkedet. Vi værner, med andre ord, om vores kunders aktiver med rettidig omhu.

Udlej din bolig gennem Home Connector og sov trygt i hele lejeperioden

Vores fokus på genudlejning af “high-end” lejeboliger

Det er ikke svært at udleje billige lejligheder i storbyerne, men det kræver en ekstra indsats at afsætte boliger i den “dyre” ende.

Vores 6 gode grunde til I skal bruge Home Connector som jeres partner på boligudlejningen.

 1. Markedsføring, vi har in-house specialist på markedsføring indenfor SEO, paid-ads, re-marketing, drip-marketing, mv.
 2. Datadrevet selskab, optimeret til boligudlejning
 3. Bedre afkast qua minimering af antal fraflytninger ved længere lejeperioder, minimeret churn
 4. Et af de “bedst rated” boligudlejningsselskaber fra både lejere og udlejere i Danmark
 5. Proaktiv behandling overfor jeres lejere
 6. Udlejningsteam, som gennemgår konstant udvikling med opdateringer på lejeretslige problemstillinger, samt på boligmarkedet generelt

Vi har udlejet boligejendomme siden 2010

Se nogle af vores tidligere cases

 • Skævinge

  Kaj Sommers vej

  Projektudlejning

  22 enheder
 • København K

  Mikkel Bryggers Gade

  Førstegangsudlejning efter modernisering

  8 enheder
 • København K

  Dyrkøb

  Førstegangsudlejning efter modernisering

  14 enheder
 • Brønshøj

  Frederikssundsvej 267-269

  Førstegangsudlejning + genudlejning

  52 enheder

Priser for ejendomme med mere end 50 enheder.

Opstartgebyr for ejendomme med mere end 50 enheder - Onboard gebyr pr. ejendom, efter aftale - Inklusiv videoproduktion, dækbilleder samt opsætning af enheder.

Udlejning

Lejemål der står tomme og som skal udlejes for første gang via Home Connector

7.900 kr pr. afsat enhed

No-cure-no-pay.
 • Gennemgang af kalkule og prisfastsættelse
 • Afdækning af klientel
 • Markedsføring af enheder
 • Screeninger
 • Individuelle fremvisninger
 • Lejekontrakt t/r
 • Deponeringsbreve til lejere

Genudlejning

Lejemål som allerede er udlejet og som skal genudlejes.

6.900 kr pr. afsat enhed

No-cure-no-pay.
 • Genaktivering af enheder
 • Markedsføring
 • Screeninger
 • Individuelle fremvisninger
 • Lejekontrakt t/r
 • Deponeringsbreve til lejere

Eksperter på både digital og offline marketing

Markedsføring der faktisk virker

Vores netværk er alfa omega i afsætningen af jeres boliger. Vi aktiverer ikke blot en portal eller en annonce, men arbejder proaktivt med relocation firmaer, HR-afdelinger og kilder som har midler og muligheder for at leje boliger i high-end segmentet.

Som kunde er I selvsagt eksponeret på alle danske boligplatforme, portaler mv.

Kunder med ekstra behov for ekstern markedsføring på Facebook, IG, linkedin m.fl. kan ligeledes rekvireres og opbygges gennem Home Connectors interne marketingsteam.

Sådan opsætter vi jeres markedsføring

 • Analyse af klientel
 • Valg af kanaler
 • Budgettering
 • Opsætning af kampanger
 • Eksekvering af markedsføring
 • Tracktion/data opfølgning
 • Evaluering

Det siger vores kunder

Vi praler sjældent, men vores kunder gør:

Virkelig kompetente folk! Ikke nok med en suveræn hurtig eksekvering, men lejerne Home Connector har fundet, ville jeg ikke selv have haft mulighed for, at komme i kontakt med. Hvis jeg kunne, fik Maiken og hendes team 10 stjerner.


Christopher Carlsen

Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen - ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.


Elisabeth Pedersen

Det var en fornøjelse at have HomeConnector ombord da vi skulle leje huset ud. De fandt en god familie til os og gjorde meget af benarbejdet med kontrakt og overdragelse. Jeg vil klart bruge dem en anden gang og har anbefalet dem til en god kollega som også vil leje ud.


Timothy Arnold

Imponerende kundekreds og fik klaret opgaven meget tilfredsstillende Home Connector fandt en sød lejer på godt 90 dage. Det er en fin liggetid prisen taget i betragtning. De har en rigtig god kreds af potentielle lejere og gør meget ud af at screene og præsentere dem så man føler sig tryg som udlejer. Vores kontrakter med Home Connector er korte, præcise og lette at forstå. Meget forfriskende med et firma som kan gøre det så enkelt og effektivt.


Maria Fryksten

Jeg havde Home Connector til at hjælpe mig med at udforme min udlejningskontrakt. Jeg fik en meget professionel behandling samt uddybende forklaringer på telefon flere gange gennem forløbet. Jeg kan klart anbefale Home Connector til andre.


Mads Jakobsen

Udlej din bolig gennem Home Connector og sov trygt i hele lejeperioden
Home Connector Services

HOME CONNECTOR SERVICES

Indflytninger, udflytninger og alt derimellem

Vores viceværter giver ikke kun lejerne en exceptionel start på lejeperioden, men giver jer en tryghed i at lejemålet bliver afleveret professionelt og med sans for detaljen.

Vi elsker alle spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål fra vores kunder

Lejers kontraktbrud, hvordan gør jeg?
I det tilfælde hvor lejer overtræder reglerne i lejekontrakten eller lejeloven, ved vanrøgt eller ikke betalt husleje kan udlejer ophæve lejekontrakten med øjeblikkelig virkning, dog forudsat at man som udlejer gennemgår en nøjagtigt procedure i forhold til påkravet. Det gælder i tilfælde med: Manglende huslejeindbetaling (14 dages varsel fra udlejer før ophævelse kan ske) Lejer har generet naboer med støj, trusler eller lignende (her skal lejer have advarsel og mulighed for at ændre på dette før ophævelse af lejemål) Lejer fremlejer lejeboligen uden godkendelse fra udlejer Lejer skal fraflytte lejemålet med det samme, hvis ovenstående er overtrådt, men er stadig bundet af kontrakten og skal derfor betale husleje i opsigelsesperioden, altså 3 måneder.
Boliger som administreres af Home Connector
En del af vores udlejede boliger administreres af os. Dette betyder at den kontakt, der normalt går mellem udlejer og lejer, nu går gennem os her hos vores administrationsafdeling. På denne måde kan lejer og udlejer ringe direkte ind til os med spørgsmål til lejemålet, som vi så vil forsøge at løse hurtigst muligt. Læs mere om vores administrationspakke her. Vi sørger altid for at få udlejers accept, før vi påbegynder nogle former af reparationer. Også selvom det er mindre ­reparationer, som hører ind under udlejers vedligeholdelsespligt, så mener vi at det er bedst at få accept fra udlejer før noget sættes i gang. Processen sikrer at udlejer altid får mulighed for at være med ind over reparationen og kan komme med deres hjælp, hvis nu det er et ældre hus og reparationen kan være svær at gennemskue.
Hvem er min kontaktperson i forløbet?
Hos Home Connector har du en og samme kontaktperson i hele udlejningsperioden. Din kontaktperson står for både opfølgninger, rapportering m.v.
Hvilke dokumenter skal jeg som udlejer aflevere, når vi igangsætter sagen?
Ved flere lejemål skal vi bruge enhedsdataen på enkelte boligenheder, hertil plantegninger, energimærke samt husorden for ejendommen.
Hvor lang tid skal jeg forvente at det vil tage at udleje min bolig?

Det kan variere meget, hvor lang liggetid der er forbundet med udlejningen af din bolig. Sæson, boligens stand og område kan spille ind og enten gøre liggetiden kortere eller længere. Vores boliger har en typisk liggetid mellem 2-5 uger fra den dag vi annoncerer.