Udlejning af ejerlejlighed

Vi matcher attraktive boliger med attraktive lejere!

Når man vælger at udlejning af ejerlejlighed, mødes man ofte af skræmmekampagner i diverse medier og hos de såkaldte “eksperter”. Hos Home Connector gør vi en dyd ud af, at vende det negative billede til noget positivt. Hos os er det dig og din bolig der er i fokus.

Der er mange faktorer, der skal tages i betragtning ved boligudlejning. Eksempelvis skatteregler. Vidste du f.eks. at du som privatperson kan lade dig beskatte efter reglerne i virksomhedsordningen, hvis du lejer din bolig ud for længere end 1 år? Dette kan i flere tilfælde vise sig at være en fordel for dig.

Vi har stået for udlejning af ejerlejligheder i over 8 år, derfor kan vi besvare alle spørgsmål du måtte sidde med, og vi tager os ydermere af al praktikken ved udlejningen af din bolig, herunder:

  • Annoncering
  • Fremvisning
  • Juridisk bistand
  • Kontakt til lejer

Vi sikrer os, at du føler dig tryg ved at udleje din ejerlejlighed.

Udlejning af ejerlejlighed

Den gode lejer

Vi kender til vigtigheden af at finde en god lejer, fordi vi ved at det gør lejeperioden meget tryggere for dig. Derfor har vi gjort en dyd ud af at opbygge et netværk af solide lejere. Hovedparten af vores netværk består af internationale medarbejdere, der skal til Danmark for at arbejde for nogle af landet største virksomheder. Vi har bl.a. hjulpet med at udleje boliger til medarbejdere fra Novo Nordisk, Carlsberg, LEGO, Coloplast, Lundbeck, Telia, m.fl.

Vi går meget op i at finde den helt rette lejer til din bolig, derfor screenes samtlige potentielle lejere, inden de inviteres til fremvisning.

Når vi har fundet frem til et match, sørger vi for at udarbejde en gyldig lejekontrakt i samarbejde med dig og nogle af Danmarks dygtigste boligjurister.

Når kontrakten er underskrevet

Vores samarbejde ophører ikke nødvendigvis når kontrakten er underskrevet. Vi kan tilbyde en administrationsordning, som bl.a. indeholder:

  • Tilkaldeservice
  • Rykkerservice
  • Viceværtservice
  • Rådgivning

Kontakt os i dag, så sørger vi for at du får en tryg og sikker udlejning af din ejerlejlighed!