Udlejning af ejerlejlighed

Hos os det er dig og din bolig der er i fokus! Vi besvarer alle dine spørgsmål, og sørger for al praktikken, når du skal udleje din ejerlejlighed

Det er fantastisk at vi har fået udlejet alle 32 boliger i Hillerød, 3 måneder før indflytning. Imponerende netværk og ukuelig opfølgning på sagerne. Vi bruger Home Connector fremadrettet.
Lars Kristensen - CEO Aplaceto

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: +45 46 48 1234

VI MATCHER ATTRAKTIVE BOLIGER MED ATTRAKTIVE LEJERE!

Når man vælger at udleje sin ejerlejlighed mødes man ofte af skræmmekampagner i diverse medier og hos de såkaldte “eksperter”. Hos Home Connector gør vi en dyd ud af, at vende det negative billede til noget positivt. Hos os er det dig og din bolig der er i fokus.

Der er mange faktorer, der skal tages i betragtning ved boligudlejning. Eksempelvis skatteregler. Vidste du f.eks. at du som privatperson kan lade dig beskatte efter reglerne i virksomhedsordningen, hvis du lejer din bolig ud for længere end 1 år? Dette kan i flere tilfælde vise sig at være en fordel for dig.

 

Vi har stået for udlejning af ejerlejligheder i over 8 år, derfor kan vi besvare alle spørgsmål du måtte sidde med, og vi tager os ydermere af al praktikken ved udlejningen af din bolig, herunder:

 

  • Annoncering
  • Fremvisning
  • Juridisk bistand
  • Kontakt til lejer

 

Vi sikrer os, at du føler dig tryg ved at udleje din ejerlejlighed.

 

DEN GODE LEJER

Vi kender til vigtigheden af at finde en god lejer, fordi vi ved det gør lejeperioden meget tryggere for dig. Derfor har vi gjort en dyd ud af at opbygge et netværk af solide lejere. Hovedparten af vores netværk består af internationale medarbejdere, der skal til Danmark for at arbejde for nogle af landet største virksomheder. Vi har bl.a. hjulpet med at udleje boliger til medarbejdere fra Novo Nordisk, Carlsberg, LEGO, Coloplast, Lundbeck, Telia, m.fl.

 

Vi går meget op i at finde den helt rette lejer til din bolig, derfor screenes samtlige potentielle lejere, inden de inviteres til fremvisning.

 

Når vi har fundet frem til et match, sørger vi for at udarbejde en gyldig lejekontrakt i samarbejde med dig og nogle af Danmarks dygtigste boligjurister.

 

NÅR KONTRAKTEN ER UNDERSKREVET

Vores samarbejde ophører ikke nødvendigvis når kontrakten er underskrevet. Vi kan tilbyde en administrationsordning, som bl.a. indeholder:

 

  • Tilkaldeservice
  • Rykkerservice
  • Viceværtservice
  • Rådgivning

 

Kontakt os i dag, så sørger vi får at du får en tryg og sikker udlejning af din ejerlejlighed!

 

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms - Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts "fee´s", ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234+45 46 48 1234

Boliger

Rækkehus
2630 Taastrup
ledig fra 15/09
Kvm 15.000
Kvm138 m2
værelser 4
Hus
2630 Taastrup
ledig fra 15/09
Kvm 15.000
Kvm258 m2
værelser 4
Lejlighed
2500 Valby
ledig fra 01/09
Kvm 18.500
Kvm113 m2
værelser 4
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/10
Kvm 12.100
Kvm74 m2
værelser 3
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/10
Kvm 9.500
Kvm62 m2
værelser 2
Villa
2700 Brønshøj
ledig fra 01/10
Kvm 18.500
Kvm164 m2
værelser 5

Se alle ledige

Har du brug for hjælp til udlejningen af din bolig?

Klik her