UDLEJNING AF EJERLEJLIGHED

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

Vi matcher attraktive boliger med attraktive lejere

Når man skal udleje sin ejerlejlighed, bliver man oftest mødt af skræmmekampagner i medier og hos de så kaldte “eksperter”. Hos Home Connector gør vi en dyd ud af at vende det negative billede til noget positivt. Det er dig og din bolig, som er i fokus.

Der er mange faktorer, der skal tages i betragtning, når en ejerlejlighed skal udlejes.

Det kan være skattereglerne på området i forhold til beskatningen af udgifter og lejeindtægter fra lejligheden. Udlejes der i mere end et år, kan du eksempelvis som en privatperson lade dig beskatte efter reglerne i virksomhedsordningen. Det kan i flere tilfælde være en fordel.

Vi har stået for udlejning af lejligheder i 8 år, så vi kan svare på alle dine spørgsmål, og vi tager os af alt det praktiske ved udlejningen af din bolig: Annoncering, fremvisning, juridisk bistand og kontakt til lejer. Alt hvad der er behov for.

Vi sikrer os, at du er tryg ved at udleje din lejlighed.
Den gode lejer

Vi har gjort en dyd ud af at opbygge et netværk af solide lejere.

Den største del af vores netværk er internationale medarbejdere, der skal til Danmark og arbejde for landets største virksomheder. Vi har blandt andet hjulpet med at finde boliger til medarbejdere fra Novo Nordisk, Carlsberg, LEGO, Coloplast og Telia.

Vi går meget op i at finde den rigtige lejer, og derfor vil vi også altid screene de potentielle lejere, inden de får lov til at komme ud til en fremvisning af din lejlighed.

Når vi har fundet lejeren, sørger vi, for at udarbejde en gyldig lejekontrakt i samarbejde med dig og nogle af Danmarks bedste boligjurister.

Når kontrakten er underskrevet

Vores arbejde behøver nødvendigvis ikke være slut, når kontrakten er underskrevet. Vi kan tilbyde en administrationsordning. Den indeholder blandt andet:

  • Tilkaldeservice
  • Rykkerservice
  • Viceværtsservice
  • Rådgivning

Kontakt os i dag, så sørger vi for en sikker udlejning af din lejlighed.

Øverst på formularen

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig