Udlejning af ejerlejlighed

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

Vi matcher attraktive boliger med attraktive lejere

Når man skal udleje sin ejerlejlighed, bliver man oftest mødt af skræmmekampagner i medier og hos de så kaldte “eksperter”. Hos Home Connector gør vi en dyd ud af at vende det negative billede til noget positivt. Det er dig og din bolig der er i fokus.

Der er mange faktorer der skal tages i betragtning, når en ejerlejlighed skal udlejes.

Det kan være skattereglerne på området i forhold til beskatningen af udgifter og lejeindtægter fra lejligheden. Udlejes der i mere end et år, kan du eksempelvis som en privatperson lade dig beskatte efter reglerne i virksomhedsordningen. Det kan i flere tilfælde være en fordel.

Vi har stået for udlejning af ejerlejligheder i over 8 år, så vi kan svare på alle dine spørgsmål, og vi tager os af alt det praktiske ved udlejningen af din bolig: Annoncering, fremvisning, juridisk bistand og kontakt til lejer.

Vi sikrer os, at du er tryg ved at udleje din lejlighed.

 

Den gode lejer

Vi har gjort en dyd ud af at opbygge et netværk af solide lejere.

Den største del af vores netværk er internationale medarbejdere, der skal til Danmark og arbejde for landets største virksomheder. Vi har blandt andet hjulpet med at finde boliger til medarbejdere fra Novo Nordisk, Carlsberg, LEGO, Coloplast, Lundbeck og Telia.

Vi går meget op i at finde den rigtige lejer, og derfor vil vi også altid screene de potentielle lejere, inden de kommer på fremvisning.

Når vi har fundet lejeren, sørger vi for at udarbejde en gyldig lejekontrakt i samarbejde med dig og nogle af Danmarks bedste boligjurister.

 

Når kontrakten er underskrevet

Vores arbejde behøver ikke nødvendigvis at være slut, når kontrakten er underskrevet. Vi kan tilbyde en administrationsordning. Den indeholder blandt andet:

 

  • Tilkaldeservice
  • Rykkerservice
  • Viceværtsservice
  • Rådgivning

 

Kontakt os i dag, så sørger vi for en sikker udlejning af din lejlighed.

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234