Udlejet

18.000 DKK /md

Sagsnummer  990

Status  Udlejet

Periode 2 år

Aconto 1.225 DKK

Depositum 54.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2100 København Ø

Lejlighed i Jydekvarteret på Østerbro

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 101 m2

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Du træder ind i en entre og fordelingsgang, hvor du på din ventre hånd har et mindre gæstetoilet, og på din højre side har du en dejlig lys spisestue, som går direkte en-suite til sofa og tv stue med smukke detaljer. Lejligheden byder også på et stort og nyt badeværelse og et soveværelse med god plads. Du får et skønt og nyt køkken med plads til en lille spiseplads. Fra køkkenets bagtrappe er der elevator ned til gården. Alt i alt en smuk lejlighed med rum for detaljer.

Til lejligheden medfølger et kælderrum med mulighed for opbevaring – her kan du også stille din cykel. Der er også en stor delegård med forskellige områder, hvor miljøet er godt mellem beboerne.

Lejligheden er delvist møbleret.

Estimeret aconto varmeforbrug: 900 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 325 kr. pr. måned
Vaskemuligheder: I boligen
El: Tilmeldes direkte

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl aconto: 73.225 kr.

Om området

Lejligheden er placeret i jydekvarteret, som er et populært område på Østerbro. Den eksklusive bydel, giver dig renhed, grønne områder, delikatesser og designbutikker. Derudover får du også en bydel der er helt nede på jorden og familievenlig. På Østerbro findes der mange skjulte perler – en af dem er Juno the Bakery, som du finder tæt på lejligheden. Der er gode transportmuligheder tæt på lejligheden - du finder den nærmeste metro i 5 minutters gåafstand.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden