UDLEJNING AF LEJLIGHED FREDERIKSBERG

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNING AF LEJLIGHED FREDERIKSBERG, VI HJÆLPER DIG MED EN HURTIG OG SIKKER UDLEJNING

 

Har du brug for hjælp til udlejning af lejlighed på Frederiksberg?

 

Vi er eksperter i udlejning af boliger for klienter der skal udstationeres. Over 80 % af forretningen er kunder som for en periode skal være væk fra deres bolig. Vi sørger for, at hele lejeperioden bliver optimal og er 100% med fra start til slut.

Skal du flytte ind hos din bedre halvdel eller måske udstationeres, og har du svært ved at finde tid og overskud til at finde en solid lejer til din egen lejlighed? Vi støtter dig gennem hele udlejningsprocessen, så udlejningen af din lejlighed bliver en succes.

 

Vi, Home Connector, er en mindre, stabil virksomhed med fokus på udlejning af lejligheder på Frederiksberg. Vi finder den rigtige lejer til din lejlighed, og vi sørger for alt det praktiske såsom udarbejdelse af lejekontrakt, kontakten til lejeren, fremvisningen af lejligheden og alt derimellem.

Vi har stor erfaring inden for lejemarkedet, og vi har siden 2009 assisteret mange store og mellemstore virksomheder med at finde de rigtige lejelejligheder på Frederiksberg til deres ansatte.

 

Med det netværk og den erfaring, vi har opbygget, mener vi også, at vi har rigtig gode forudsætninger for hjælpe dig med udlejningen af din lejlighed på Frederiksberg.

Med hensyn til at finde lejere har vi en skrap sikkerhedsprocedure som bl.a. indebærer en screening, hvor vi undersøger lejernes arbejdssituation, civilstatus, økonomi og meget mere, inden vi indgår en lejekontrakt og din lejlighed udlejes.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig