Udlejning af lejlighed Frederiksberg

Med dine personlige ønsker og præferencer in mente, finder vi de perfekte lejere til din boligudlejning på Frederiksberg.

VI HJÆLPER DIG MED EN HURTIG OG SIKKER UDLEJNING

Har du brug for hjælp til udlejning af lejlighed på Frederiksberg?

Vi er eksperter i boligudlejning for kunder der skal udstationeres, eller af anden årsag skal fraflytte deres bolig for en periode. Hovedparten af vores forretning er kunder der, for en periode, skal være væk fra deres bolig.

Vi støtter dig gennem hele udlejningsprocessen, og sørger for, at du får en optimal lejeperiode af din lejlighed på Frederiksberg.

Vi, Home Connector, er en stabil, mindre virksomhed med ekspertise i udlejning af lejligheder på Frederiksberg. Vi sørger for at finde den rette lejer og vi står for alt det praktiske vedr. udlejningen. F.eks. udarbejdelse af lejekontrakt, kontakt til lejeren, fremvisning af lejligheden og alt derimellem.

Vi har stor erfaring med lejemarkedet generelt, og vi har siden 2009 assisteret mange store og mellemstore virksomheder. Vores opgave ligger i at finde de rette lejelejligheder på Frederiksberg til deres ansatte.

Med vores erfaring og det netværk vi har opbygget, mener vi at have særdeles gode forudsætninger for at hjælpe dig med udlejningen af din lejlighed på Frederiksberg.

Når det kommer til at finde lejere har vi en skrap sikkerhedsprocedure, som bl.a. indebærer en screening af de potentielle lejere, hvor vi undersøger lejerens arbejdssituation, civilstatus, økonomi og meget mere, inden vi indgår en lejekontrakt og din lejlighed bliver udlejet – alt sammen, selvfølgelig, med dine personlige ønsker og præferencer for en kommende lejer in mente.