Udlejning af lejlighed Frederiksberg

Er du ejer af en bolig og ønsker at udleje, så læs med her eller kontakt os direkte på tlf. 46481234 eller info@homeconnector.dk.

Her får du tips omkring udlejning af lejlighed på Frederiksberg.

Især Franske expats har gennem årene lejet vores kunders boliger og med god grund. Den franske skole på Frederiksberg Alle og en expatvenligt miljø har gjort Frederiksberg ekstra attraktivt når du skal udstationeres til Danmark.

Udlejning af lejlighed frederikberg
Smuk sensommer på Frederiksberg

VI HJÆLPER DIG MED EN HURTIG OG SIKKER UDLEJNING AF DIN LEJLIGHED

Hos Home Connector har vi udlejet boliger på Frederiksberg i mere end 10 år. Derfor er vores netværk stærkt og det gavner vores kunder, da vores fineste opgave er, at finde de bedste lejere til dig som udlejer.

Vi støtter dig gennem hele udlejningsprocessen, og sørger for, at du får en optimal lejeperiode af din lejlighed på Frederiksberg.

Home Connector er en solid virksomhed med ekspertise i udlejning af lejlighed Frederiksberg, København, Nordsjælland og i Aarhus. Vi sørger for at finde den rette lejer og vi står for alt det praktiske vedr. udlejningen. F.eks. udarbejdelse af lejekontrakter, kontakt til lejeren, fremvisninger af lejligheden, opkrævninger m.v.

Vi har stor erfaring med lejemarkedet generelt, og vi har siden 2009 assisteret mange store og mellemstore virksomheder. Vores opgave ligger i at finde de rette lejelejligheder på Frederiksberg til deres ansatte.

Med vores erfaring og det netværk vi har opbygget, mener vi at have særdeles gode forudsætninger for at hjælpe dig med udlejningen af din lejlighed på Frederiksberg.

Når det kommer til at finde lejere har vi en skrap sikkerhedsprocedure, som bl.a. indebærer en screening af de potentielle lejere, hvor vi undersøger lejerens arbejdssituation, civilstatus, økonomi og meget mere, inden vi indgår en lejekontrakt og din lejlighed bliver udlejet – alt sammen, selvfølgelig, med dine personlige ønsker og præferencer for en kommende lejer i mente.