Udlejning af lejlighed Frederiksberg

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

VI HJÆLPER DIG MED EN HURTIG OG SIKKER UDLEJNING

Har du brug for hjælp til udlejning af lejlighed på Frederiksberg?

 

Vi er eksperter i udlejning af boliger for kunder der skal udstationeres. Over 80 % af forretningen er kunder som for en periode skal være væk fra deres bolig. Vi sørger for, at hele lejeperioden bliver optimal og er 100% med fra start til slut.

Skal du flytte ind hos din bedre halvdel eller måske udstationeres, og har du svært ved at finde tid og overskud til at finde en solid lejer til din egen lejlighed? Vi støtter dig gennem hele udlejningsprocessen, så udlejningen af din lejlighed bliver en succes.

 

Vi, Home Connector, er en mindre, stabil virksomhed med ekspertise i udlejning af lejligheder på Frederiksberg. Vi finder den rigtige lejer til din lejlighed, og vi sørger for alt det praktiske såsom udarbejdelse af lejekontrakt, kontakten til lejeren, fremvisningen af lejligheden og alt derimellem.

Vi har stor erfaring inden for lejemarkedet, og vi har siden 2009 assisteret mange store og mellemstore virksomheder med at finde de rigtige lejelejligheder på Frederiksberg til deres ansatte.

 

Med det netværk og den erfaring vi har opbygget, mener vi også, at vi har rigtig gode forudsætninger for hjælpe dig med udlejningen af din lejlighed på Frederiksberg.

Med hensyn til at finde lejere har vi en skrap sikkerhedsprocedure, som bl.a. indebærer en screening, hvor vi undersøger lejernes arbejdssituation, civilstatus, økonomi og meget mere, inden vi indgår en lejekontrakt og din lejlighed udlejes.

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234