Reserveret

22.000 DKK /md

Sagsnummer  1145

Status  Reserveret

Periode 3 år

Aconto 750 DKK

Depositum 66.000 DKK

Reserveret
Lejlighed · 1799 København V

Fantastisk udsigt i Pasteurs tårn

  • 4 værelser

  • 1 badeværelser

  • 96 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til denne imponerende lejlighed beliggende på 23. sal i Pasteurs Tårn, Carlsberg Byen. Med 96 kvadratmeter, giver denne bolig det perfekte hjem for både byliv kombineret med afslapning.

Lejlighed tilbyder ikke kun en helt fantastisk udsigt, men også tre komfortable soveværelser, hvilket gør det ideelt for dem, der søger ekstra plads til gæster eller kontor.

Køkkenet er hjertet i enhver bolig, og dette køkken-alrum skuffer ikke. Udstyret med moderne apparater og rigelig skabsplads, er køkkenet med til at gøre madlavningen til en leg. Dertil har du rigeligt plads i stuen til både stort spisebord og sofaarrangement.

Fra lejlighedens køkken-alrum har du fri adgang til lejlighedens store altan, hvorfor udsigtens ligeledes kommer til sin ret.

Estimeret varmeforbrug: 500 kr. pr. mdr.
Estimeret vandforbrug: 
250 kr. pr. mdr.
Internet: Tilmeldes direkte hos udbyder
El forbrug:
 Tilmeldes direkte hos udbyder

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds husleje inkl. aconto: 88.750,00 DK

Om området

Carlsberg Byen er et spændende kvarter i København, der kombinerer historiske rødder med moderne bekvemmeligheder. Grundlagt af bryggeren J.C. Jacobsen i 1847, har området udviklet sig til en pulserende destination. Her finder man trendy restauranter, caféer og butikker samt grønne parker og rekreative områder. Med et rigt kulturliv, herunder teatre og gallerier, er der altid noget at opleve. Beliggenheden byder også på fremragende offentlig transport, hvilket gør det let at udforske resten af København og omegn. Alt i alt er Carlsberg Byen det perfekte sted at bo, hvor historie møder moderne livsstil i en inspirerende atmosfære.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden