Udlejning af ejendom

Vi er eksperter i juraen, kender reglerne og har det stærkeste netværk - vi tager dig igennem hele udlejningsprocessen, trin for trin, for at du får den sikreste oplevelse under hele udlejningsperioden

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: +45 46 48 1234

UDLEJNING AF EJENDOM

Søger du en professionel aktør på lejeboligmarkedet, er Home Connector det oplagte valg.
Ofte vil der forekomme flere praktiske spørgsmål, som skal besvares inden en ejendom kan udlejes. Det kan eksempelvis være spørgsmål om skattereglerne på området. Her kan vi bl.a. fortælle at du, såfremt du udlejer for en varighed på over 1 år, kan lade dig beskatte efter reglerne i virksomhedsordningen. Dette kan være en fordel for dig.
Herudover vil det også være vigtigt at finde ud af, om din ejendom er omfattet af reglerne for omkostningsbestemt leje.
Ofte får vi også spørgsmål til, hvorvidt og hvor meget det vil hæve værdien af lejemålet, hvis en bolig udlejes i møbleret stand.
Det kan du læse meget mere om her.

 

Vi har formidlet udlejning af ejendomme i over 8 år, og kan dermed trygt guide dig gennem dine overvejelser herom. Derudover vil vi tage os af alt det praktiske ved udlejningen, lige fra du tager en beslutning om at ville udleje din bolig, til du står med en underskrevet juridisk korrekt lejekontrakt i hånden.

 

FÅ EN GOD LEJER FRA ET STÆRKT NETVÆRK

Vi er grundige når vi skal finde den helt rette lejer i vores netværk. Vi har primært forbindelse til internationale medarbejdere, der arbejder for nogle af de største danske virksomheder.
Inden de potentielle lejere bliver inviteret til fremvisning af boligen, gennemgår de en screening, hvor vi bl.a. ser på deres civilstatus, økonomi, arbejdssituation mm. Alt dette med dine personlige ønsker og præferencer in mente.

 

ADMINISTRATIONSORDNING

At kontrakten er underskrevet, er ikke ensbetydende med at vi ikke kan hjælpe dig mere. Hos Home Connector tilbyder vi også en administrationsordning, hvor vi bliver primær kontaktperson for din lejer, såfremt der skulle opstå problemer i lejemålet.

 

Udlej din ejendom professionelt HER

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms - Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts "fee´s", ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234+45 46 48 1234

Boliger

Lejlighed
2000 Frederiksberg
ledig fra 01/04
Kvm 19.500
Kvm123 m2
værelser 4
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/04
Kvm 17.500
Kvm118 m2
værelser 3
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/04
Kvm 11.800
Kvm62 m2
værelser 3
Lejlighed
2920 Charlottenlund
ledig fra 01/04
Kvm 9.500
Kvm64 m2
værelser 2
Hus
2970 Hørsholm
ledig fra 01/05
Kvm 15.950
Kvm146 m2
værelser 5
Lejlighed
2100 København Ø
ledig fra 01/04
Kvm 35.000
Kvm277 m2
værelser 5

Se alle ledige

Har du brug for hjælp til udlejningen af din bolig?

Klik her