Udlejning af ejendom

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

UDLEJNING AF EJENDOM

Søger du en samarbejdspartner som agerer professionelt i markedet, er Home Connector et oplagt valgt.

Der er som oftest flere praktiske spørgsmål der skal besvares, inden en ejendom kan udlejes.

Det kan eksempelvis være i forhold til skattereglerne på området. Udlejer du i mere end et år, kan du lade dig beskatte efter reglerne i virksomhedsordningen – hvilket kan være en fordel. Det er også vigtigt at finde ud af, om din ejendom er omfattet af reglerne for omkostningsbestemt leje.

Et andet spørgsmål vi ofte hører er, hvor meget det vil hæve værdien af udlejning, hvis en bolig blev udlejet i møbleret stand.

Vi har formidlet udlejning af ejendomme i over 8 år, og kan trygt guide dig gennem dine overvejelser. Derudover tager vi os af alt det praktiske ved udlejningen. Lige fra du beslutter dig for at du vil udleje din ejendom, til du står med en underskrevet juridisk korrekt lejekontrakt i hånden.

 

En god lejer fra et stærkt netværk

Vi går grundigt til værks, når vi skal finde den rigtige lejer i vores netværk. Vi har primært forbindelse til internationale medarbejdere, der arbejder for de største danske virksomheder.

Inden de potentielle lejere kommer til fremvisning, foretager vi en screening, hvor vi blandt andet ser på deres civilstatus, økonomi og arbejdssituation m.fl.

 

Administrationsordninger

Når kontrakten er underskrevet betyder det ikke, at vi ikke kan hjælpe mere. Vi tilbyder også en administrationsordning, hvor vi vil være kontaktperson for din lejer, hvis der skulle ske noget i lejemålet.

 

Udlej din ejendom professionelt HER

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234