Udlejning af ejendomme

Med en historik på mere 250 ejendomme og godt 6.000 enheder udlejet, har teamet omkring Home Connector formået at løfte flere Københavnske og Aarhusianske ejendomsporteføljer til en passende niveau. Både på bundlinje og med hensyn til lejerklientel. Udlejning af ejendomme har været vores primærer fokus i mere end 12 år.

For jer som ejendomsbesiddere håndterer vi hele udlejningsprocessen fra a-z. Det betyder at vi både kan bistå med kalkuler af udlejningsenhederne, opbygge masterkontrakter. Samtidig kan vi finde og screene lejere samt håndterer deponeringer og nøgleoverdragelser, inden sagen overgår til jeres administrator.

Udlejning af ejendomme
Udlejning af ejendomme – Professionel tilgang og solidt netværk

Vi har formidlet udlejning af ejendomme i over 12 år og kan dermed trygt guide dig gennem dine overvejelser samt faldgruber i forbindelse med udlejningen. Derudover vil du/I få løbende sparring på jeres ejendomme og portefølje, både inden for optimering indtjening samt churn.

Få gode lejere fra et stærkt netværk

Vi er grundige når vi skal finde den helt rette lejer i vores netværk. Vi har primært forbindelse til internationale medarbejdere, der arbejder for nogle af de største danske virksomheder. Herunder selskaber som Mærsk Gruppen, Novo Nordisk, Carlsberg, Norvatis, Chr.Hansen, Microsoft m.fl.
Inden de potentielle lejere bliver inviteret til fremvisning af boligen, gennemgår de en screening. Her ses bl.a. på deres civilstatus, økonomi, arbejdssituation mm. Alt dette med jeres personlige ønsker og præferencer i mente.

Vores medarbejdere er til for, at give jeres kommende lejere den bedste og mest kompetente opleves af jeres ejendomme. Det gør vi med rettidig omhu og knowhow for lejemarkedet.

Så nemt kan i komme over til Home Connector

Benytter i allerede en aktør, mægler eller administrator? Ingen problem – Vi er vant til at overtage udlejninger fra kollegaer i branchen og helt lavpraktisk har vi en simpel køreplan klar overfor både lejere og interessenter i ejendommen.

Er du/I interesseret i at få et uforpligtende tilbud, skal i tage fat i vores specialist i vurderinger Maiken andersen som sidder klar til at hjælpe jer godt på vej mod en optimal udlejning af jeres ejendomme.