Udlejning af ejendom

Søger du en professionel aktør på lejeboligmarkedet, er Home Connector det oplagte valg.

Ofte vil der forekomme flere praktiske spørgsmål, som skal besvares inden en ejendom kan udlejes. Det kan eksempelvis være spørgsmål om skattereglerne på området. Her kan vi bl.a. fortælle at du, såfremt du udlejer for en varighed på over 1 år, kan lade dig beskatte efter reglerne i virksomhedsordningen. Dette kan være en fordel for dig.
Herudover vil det også være vigtigt at finde ud af, om din ejendom er omfattet af reglerne for omkostningsbestemt leje.
Ofte får vi også spørgsmål til, hvorvidt og hvor meget det vil hæve værdien af lejemålet, hvis en bolig udlejes i møbleret stand
Det kan du læse meget mere om her.

Vi har formidlet udlejning af ejendomme i over 8 år, og kan dermed trygt guide dig gennem dine overvejelser herom. Derudover vil vi tage os af alt det praktiske ved udlejningen, lige fra du tager en beslutning om at ville udleje din bolig, til du står med en underskrevet juridisk korrekt lejekontrakt i hånden.

Få en god lejer fra et stærkt netværk

Vi er grundige når vi skal finde den helt rette lejer i vores netværk. Vi har primært forbindelse til internationale medarbejdere, der arbejder for nogle af de største danske virksomheder.
Inden de potentielle lejere bliver inviteret til fremvisning af boligen, gennemgår de en screening, hvor vi bl.a. ser på deres civilstatus, økonomi, arbejdssituation mm. Alt dette med dine personlige ønsker og præferencer in mente.

Administrationsordning

At kontrakten er underskrevet, er ikke ensbetydende med at vi ikke kan hjælpe dig mere. Hos Home Connector tilbyder vi også en administrationsordning, hvor vi bliver primær kontaktperson for din lejer, såfremt der skulle opstå problemer i lejemålet.

Udlej din ejendom professionelt HER