UDLEJNING AF EJENDOM

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

Søger du en partner som agerer professionelt i markedet er Homeconnector.dk er oplagt valgt.

Der er som oftest flere praktiske spørgsmål, der skal besvares inden en ejendom kan udlejes.

Det kan eksempelvis være i forhold til skattereglerne på området. Udlejer du i mere end et år, kan du eksempelvis lade dig beskatte efter reglerne i virksomhedsordningen – hvilket kan være en fordel. Det er også vigtigt at finde ud af, om din ejendom er omfattet af reglerne for omkostningsbestemt leje.

Et andet spørgsmål vi ofte hører, er, hvor meget det vil hæve værdien af udlejning, hvis en bolig blev udlejet i møbleret stand?

Vi har formidlet udlejning af ejendomme i over 8 år og kan trygt guide dig igennem dine overvejelser. Derudover tager vi os af alt det praktiske ved udlejningen. Lige fra du beslutter dig for, at du vil udleje din ejendom, til at du står med en underskrevet lejekontrakt i hånden, hvor der er taget højde for alle de juridiske aspekter.

 

En god lejer fra et stærkt netværk

Vi går grundigt til værks, når vi skal finde den rigtige lejer i vores netværk. Vi har primært forbindelse til internationale medarbejdere, der arbejder for de største danske virksomheder.

Inden de potentielle lejere kommer til fremvisning foretager vi en screening, hvor vi blandt andet ser på deres civilstatus, økonomi og arbejdssituation.

 

Administrationsordninger

Når kontrakten er underskrevet, betyder det ikke, at vi ikke kan hjælpe mere. Vi tilbyder også en administrationsordning, som indeholder huslejeopkrævning, rykkerservice, tilkaldeservice og viceværtsordning m.m.

 

Udlej din ejendom professionelt HER

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig