Projektudlejning – En udlejning før boligen er opført –

Genudlejning & projektudlejning af “high-end” lejeboliger

Home Connector ApS er specialister i projektudlejning af nye boliger i København & Aarhus. Din bolig eller ejendom udlejes som “projekt”, hvis lejer ikke har mulighed for at se den fysiske boligenhed inden eventuel underskift. Processen er dermed anderledes end vores vanlige udlejninger og mekanismen for lejer er ligeledes en anden.

For at for succes med et projekt er i sær opbygning og storytelling en væsenlig faktor – Vi skal “sælge” drømmen før de fysiske rammer er på plads.

Med mere end 12 års erfaring har Home Connector nu Danmarks største netværk af virksomheder, bygherrer, organisationer og ambassader. Alt det sætter vi til rådighed, hvis du som udlejer har et projektbyggeri eller, hvis du bare står med overvejelserne at lave ejendomsinvesteringer.

Vi er en succesfuld boligudlejningsvirksomhed som har en bred viden om boligmarkedet og mulighederne generelt. Derfor løser vi også opgaver for nogle af landets største virksomheder. Blandt andet udstationering til Danmark (expats). Udover gen- og projektudlejninger tilbyder Home Connector services relateret til din boligudlejning. Du roligt kan læne dig tilbage og lade os klare arbejdet.

Vi er juridiske eksperter og kender reglerne for projektudlejning til punkt og prikke. Lige fra huslejefastsættelse til, hvordan markedet skal håndteres når du skal udleje dine projektboliger. Det er den viden vi bruger til at gøre udlejningen af dine boliger til en succes.

Vi arbejder dagligt med massefremvisninger, administration, ejerforeninger og lejeloven.. Vi tilbyder både rådgivning indenfor projektsalg og -udlejning.

Slip for besværet, utallige fremvisninger, nøgleoverdragelser, ind og udflytningsrapporter samt lejekontrakt udfærdigelse. Lad os være din samarbejdspartner, og få udlejet dine projektbyggerier gennem et professionelt boligudlejningsselskab.

Se flere projektbyggerier HER

Start din udlejningsproces med et uforpligtende vurderingsbesøg, og find ud af hvad vi kan tilbyde dig. 

Du er altid velkommen til at kontakte os! Vi står klar til at hjælpe dig med din projektudlejning!

Ring til os på: +45 46 48 12 34

Eller send os en mail: info@homeconnector.dk