Projektudlejning og udlejning før boligen er “ibrugtaget”

Behøver du hjæp, hvad end du er udlejer eller lejer i forbindelse med en projektudlejning har vi i nedenstående givet vores bud på Q/A´s relaterede til dine rettigheder og muligheder i udlejningen.

Hvad er en projektudlejning ?

Du kan leje boliger som er “beset” og opført – Det er dem du kender som værende en normal boligudlejning. Projektudlejninger er ikke noget nyt, men en proces hvor du lejer en bolig før ejendommen/boligen er opført (Eller er under opførsel).

Hvad er dine rettigheder ved en projektudlejning?

Du kan roligt leje en projektbolig, ligesom ved en normal boligudlejning – Det er samme regler og vilkår som gør sig gældende, MEN husk nu at når du underskriver en lejekontrakt, så er den bindenede også selvom det er 6,8, 12 måneder før en indflytning.

Skal du være nervøs for leje en bolig hvis byggeriet ikke når at blive færdigt til tiden?

Udlejer har som hovedregel lov til at notere i lejekontraktens §11, at han har lov til at “udsætte” indflytningsdatoen med optil 3 måneders varsel inden den “antaget indflyningsdato”, hvilket ofte er til stor gene for lejere. Vær opmærksom på dine rettigheder i kontrakten og følg byggeriet tæt, da det desværre ikke er unormalt at en bygherrer bliver forsinket – Til orientering så er det kun i bygherrers interesse, at blive klar til tiden.

Home Connector ApS er specialister i projektudlejning af nye boliger i København & Aarhus. Din bolig eller ejendom udlejes som “projekt”, hvis lejer ikke har mulighed for at se den fysiske boligenhed inden eventuel underskift. Processen er dermed anderledes end vores vanlige udlejninger og mekanismen for lejer er ligeledes en anden.

For at for succes med et projekt er i sær opbygning og storytelling en væsenlig faktor – Vi skal “sælge” drømmen før de fysiske rammer er på plads.

Vi er en succesfuld boligudlejningsvirksomhed som har en bred viden om boligmarkedet og mulighederne generelt. Derfor løser vi også opgaver for nogle af landets største virksomheder. Blandt andet udstationering til Danmark (expats). Udover gen- og projektudlejninger tilbyder Home Connector services relateret til din boligudlejning. Du roligt kan læne dig tilbage og lade os klare arbejdet.

Vores juridiske eksperterkender reglerne for projektudlejning til punkt og prikke. Lige fra huslejefastsættelse til, hvordan markedet skal håndteres når du skal udleje dine projektboliger.

Vi arbejder dagligt med massefremvisninger, administration, ejerforeninger og lejeloven. Vi tilbyder både rådgivning indenfor projektsalg og -udlejning.

Se vores ledige boliger her

Bliv ringet op og få fastsat din husleje inden for 24 timer.

Eller kontakt os på tlf: 4648 1234