UDLEJNING AF BOLIG UDSTATIONERING

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

UDLEJNING AF BOLIG UDSTATIONERING. VI ER EKSPERTER I UDLEJNING AF BOLIGER FOR KLIENTER DER SKAL UDSTATIONERES

 

Vi er eksperter i udlejning af boliger for klienter der skal udstationeres. Over 80 % af forretningen er kunder som for en periode skal være væk fra deres bolig. Vi sørger for, at hele lejeperioden bliver optimal og er 100% med fra start til slut.

 

Over 80 % af vores kunder skal udstationes. Vi har derfor specialiseret os i netop udlejning af boliger til kunder som skal væk fra landet i en længere eller kortere periode.

 

Ved udlejning af bolig under midlertidig udstationering har du hjemmel til, at lade din bolig “tidsbegrænse”. Det vil sige at du kan udleje din bolig i den samme periode som du er udstationeret. Der findes ingen korrekt eller forkert lejeperiode. Ved udstationering har du en saglig begrundelse for, at udleje din bolig midlertidigt og det kan være alt fra 1 måned til flere år. Det er især vigtig, at din begrundelse bliver noteret i lejekontrakten § 11 og perioden nøjagtigt specifiseres.

 

“Den falske 2 år regel” har du sikkert hørt om og nej, du behøver ikke at udleje din bolig i blot 2 år. Igen går vi tilbage til din saglige begrundelse som i dit tilfælde er udstationering, og du vælger derfor selv perioden. Er du lejer af en bolig og skal udstationeres gælder reglerne omkring fremleje for dit lejeforhold. Udlejer du en ejerbolig snakker vi om tidsbegrænset lejeforhold.

 

Home Connector sammensætter en udlejning til dig, så du er 100% korrekt stillet inden afrejse. Vi søger bl.a. for at finde en tillidsvækkende lejer til din bolig igennem vores netværk af virksomheder og private, screening af din lejer, udfærdiger din lejekontrakt samt stå for det praktiske omkring indflytning, tilmelding af forbrugsmålere og nøgleoverdragelse.

 

Under din udstationering kan vi ligeledes være kontaktperson til din lejer og vores viceværtsservice holder din bolig “in shape”.

 

BESKATNING VED UDSTATIONERING

 

Vi får ofte spørgsmålet omkring, at være begrænset skattepligtig under udstationeringen. Som hovedregel forlanger SKAT, at du som minimum udlejer din bolig i en 3 årig periode. Du skal vel og mærke ikke kunne have tilgang til din ejendom under udenlandsopholdet. Rent juridisk er du derfor forpligtiget til, at låse dig selv i en minimumsperiode på 3 år. Som begrænset skattepligtig til Danmark skal du udfylde, underskrive og aflevere din selvangivelses-blanket “Selvangivelse for begrænset skattepligtige” 04.009. Du skal udfylde blanketten med alle indkomster fra Danmark. Selvangivelsen kan ligeledes registreres via www.tastselv.skat.dk.

 

Din arbejdsgiver er forpligtede til at oplyse de danske skattemyndigheder om størrelsen af indeholdt A-skat, arbejdsmarkedsbidrag m.m., udbetalt løn og værdien af visse personalegoder.

 

Har du spørgsmål omkring udlejning af din bolig ved udstationering kan vi kontaktes på info@homeconnector.dk eller ved, at udfylde nedenstående rubrikker.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig