Udlejning af bolig udstationering

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

VI ER EKSPERTER I UDLEJNING AF BOLIGER FOR KUNDER DER SKAL UDSTATIONERES

 

Vi er eksperter i udlejning af boliger for klienter der skal udstationeres. Over 80 % af vores forretning, er kunder som for en periode skal være væk fra deres bolig. Vi sørger for, at hele lejeperioden bliver optimal og er 100% med fra start til slut.

 

Over 80 % af vores kunder skal udstationeres. Vi har derfor specialiseret os i netop udlejning af boliger til kunder som skal væk fra landet i en længere eller kortere periode.

 

Ved udlejning af bolig under midlertidig udstationering har du hjemmel til at lade din lejeperiode “tidsbegrænse”. Det vil sige, at du kan udleje din bolig i den samme periode som du er udstationeret. Der findes ingen korrekt eller forkert lejeperiode. Ved udstationering har du en saglig begrundelse for at udleje din bolig midlertidigt, og det kan være alt fra 1 måned til flere år. Det er især vigtig, at din begrundelse bliver noteret i lejekontrakten § 11 og perioden nøjagtigt specificeres.

 

“Den falske 2 år regel” har du sikkert hørt om og nej, du kan ikke kun udleje din bolig i 2 år. Igen går vi tilbage til din saglige begrundelse, som i dit tilfælde er udstationering, og du vælger derfor selv perioden, baseret på længden af dit udlandsophold. Er du lejer af en bolig og skal udstationeres, gælder reglerne omkring fremleje for dit lejeforhold. Udlejer du en ejerbolig snakker vi om tidsbegrænset lejeforhold.

 

Home Connector sammensætter en udlejning til dig, så du er 100% korrekt stillet inden afrejse. Vi sørger bl.a. for at finde en tillidsvækkende lejer til din bolig igennem vores netværk af virksomheder og private, screening af din lejer, udfærdigelse af lejekontrakt, samt det praktiske omkring indflytningen, herunder tilmelding af forbrugsmålere og nøgleoverdragelse.

 

Under din udstationering kan vi ligeledes være kontaktperson til din lejer og vores viceværtsservice holder din bolig “in shape”.

 

BESKATNING VED UDSTATIONERING

 

Vi får ofte spørgsmålet om at være begrænset skattepligtig under udstationeringen. Som hovedregel forlanger SKAT, at du som minimum udlejer din bolig i en 3 årig periode. Du skal vel og mærke ikke kunne have tilgang til din ejendom under udenlandsopholdet. Rent juridisk er du derfor forpligtiget til at låse dig selv i en minimumsperiode på 3 år. Som begrænset skattepligtig til Danmark skal du udfylde, underskrive og aflevere din selvangivelses-blanket “Selvangivelse for begrænset skattepligtige” 04.009. Du skal udfylde blanketten med alle indkomster fra Danmark. Selvangivelsen kan ligeledes registreres via www.tastselv.skat.dk.

 

Din arbejdsgiver er forpligtet til at oplyse de danske skattemyndigheder om størrelsen af indeholdt A-skat, arbejdsmarkedsbidrag m.m., udbetalt løn og værdien af visse personalegoder.

 

Har du spørgsmål omkring udlejning af din bolig ved udstationering kan vi kontaktes på info@homeconnector.dk eller ved, at udfylde nedenstående rubrikker.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234