Udlejning af bolig – udstationering

Føles praktikken omkring din udstationering uoverskuelig? Med os som dit udlejningsfirma, letter vi din byrde og klarer alt fra fremvisning, lejekontrakt, indflytning og administration af boligen, mens du er væk. Nemt, ik?

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: +45 46 48 1234

VI ER EKSPERTER I BOLIGUDLEJNING FOR KUNDER DER SKAL UDSTATIONERES

 

Over 80% af vores forretning er kunder, som for en periode skal være væk fra deres bolig. Som eksperter i boligudlejning for klienter der skal udstationeres, er vi der gennem hele processen, fra start til slut, og sørger for at lejeperioden bliver optimal for vores klienter.

 

Hovedparten af vores kunder skal udstationeres. Derfor har vi specialiseret os i netop udlejning af boliger til kunder som skal rejse væk for en kortere eller længere periode.

 

DET JURIDISKE

 

Udlejer du din bolig under midlertidig udstationering, har du hjemmel til at lade lejeperioden “tidsbegrænse”. Det betyder, at du har ret til at udleje din bolig, for den eksakte periode du er udstationeret. Der findes ingen korrekt, ej heller forkert, lejeperiode, dog skal der forekomme en saglig begrundelse for udlejningen.
Ved udstationering har du netop det; en saglig begrundelse for at udleje din bolig midlertidigt, og dette kan være alt fra 1 måned til flere år.

 

Du har ganske sikkert også hørt om “den falske 2-års-regel”, og nej – du er ikke begrænset til kun at kunne udleje din bolig i 2 år.
Du har, som nævnt, en saglig begrundelse, som i dit tilfælde er en udstationering. Dermed vælger du selv perioden baseret på varigheden af dit udlandsophold.
Er du lejer af en bolig og skal udstationeres, gælder reglerne omkring fremleje for dit lejeforhold. Udlejer du en ejerbolig, tales der om tidsbegrænset lejeforhold.

 

Hos Home Connector sammensætter vi en komplet udlejning til dig, så du er 100% korrekt stillet inden afrejse. Vi sørger bl.a. for at finde en tillidsvækkende lejer til din bolig ved brug af vores netværk af virksomheder og private, screening af din lejer, udfærdigelse af lejekontrakt, samt alt det praktiske omkring indflytningen, herunder tilmelding af forbrugsmålere og nøgleoverdragelse.

Under din udstationering kan vi ligeledes være kontaktperson til din lejer, mens vores viceværtsservice, ved behov, passer din bolig.

 

BESKATNING VED UDSTATIONERING

 

Vi får ofte spørgsmålet om at være begrænset skattepligtig under udstationeringen. Som hovedregel forlanger SKAT, at du som minimum udlejer din bolig i en 3-årig periode. Du skal vel og mærke ikke kunne have tilgang til din ejendom under udenlandsopholdet. Rent juridisk er du derfor forpligtet til at låse dig selv i en minimumsperiode på 3 år. Som begrænset skattepligtig til Danmark skal du udfylde, underskrive og aflevere din selvangivelses-blanket “Selvangivelse for begrænset skattepligtige” 04.009. Du skal udfylde blanketten med alle indkomster fra Danmark. Selvangivelsen kan ligeledes registreres via www.tastselv.skat.dk.

 

Din arbejdsgiver er forpligtet til at oplyse de danske skattemyndigheder om størrelsen af indeholdt A-skat, arbejdsmarkedsbidrag m.m., udbetalt løn og værdien af visse personalegoder.

 

Har du spørgsmål omkring udlejning af din bolig ved udstationering kan vi kontaktes på info@homeconnector.dk eller ved, at udfylde nedenstående formular.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms - Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts "fee´s", ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234+45 46 48 1234

Boliger

Lejlighed
2000 Frederiksberg
ledig fra 01/04
Kvm 19.500
Kvm123 m2
værelser 4
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/04
Kvm 17.500
Kvm118 m2
værelser 3
Lejlighed
2300 København S
ledig fra 01/04
Kvm 11.800
Kvm62 m2
værelser 3
Lejlighed
2920 Charlottenlund
ledig fra 01/04
Kvm 9.500
Kvm64 m2
værelser 2
Hus
2970 Hørsholm
ledig fra 01/05
Kvm 15.950
Kvm146 m2
værelser 5
Lejlighed
2100 København Ø
ledig fra 01/04
Kvm 35.000
Kvm277 m2
værelser 5

Se alle ledige

Har du brug for hjælp til udlejningen af din bolig?

Klik her