Udgivet 28 august, 2015

Tips til tidsbegrænset lejekontrakter

Find tips til din udlejning af tidsbegræset lejemål. Se denne video og bliv klogere tidsbegrænset lejekontrakter.

https://www.youtube.com/watch?v=Q8yuSaldBzM

Vi elsker at belyse spørgsmål som kommer fra vores kunder! Denne gang omhandler det tidsbegrænsning af lejemål og hvorfor man har lov til dette. Vi kommer også ind på forskellen mellem tidsbegrænset og tidsubegrænset lejemål.

Tidsbegrænset lejeforhold

Ved tidsbegrænsning af dit lejemål, skal du som udlejer, opretholde en saglig begrundelse. Du kan læse mere om hvilke saglige begrundelser der er godkendt, her! En tidsbegrænsning kan spænde bredt. Det kan være 6 måneder, 2 år, ja endda 10 år! Der er ikke noget krav på hvor længe tidsbegrænsning af lejeboliger, skal vare.

Ubegrænset lejeforhold

Her behøver du ingen saglig begrundelse. Når du udlejer din bolig, er det selvfølgelig uden begrænsninger. Du behøver ikke notere en periode i lejekontrakten. Ulempen er, at det er sværere at komme af med sin lejer. Opsigelsen kan faktisk kun begrundes med, at du som udlejer skal tilbage i lejemålet og selv benytte dette. Husk på at du iøvrigt har 1 års opsigelsesvarrelse overfor din lejer. Du skal også huske at gøre lejer opmærksom på, at i kontrakten står noteret, at udlejer kan gøre brug af lejelovens §82 og §83. Dette giver dig ret til at opsige din lejer og er derfor vigtigt at det noteres i kontrakten.

Du kan også prøve at finde svar, blandt vores mange blogindlægs, lige her!

Ønsker du at udleje din bolig? Tryk her: Boligudlejning
Ønsker du at læse mere omkring fordele ved vores administrationspakke? Tryk her: Fordele
Se vores ledige lejemål her: Ledige lejemål

Vi hjælper hvor vi kan!

Du er altid velkommen til at kontakte Home Connector, hvis du har brug for vejledning i en specifik sag. Skriv os en mail eller giv os et kald!

Mail: info@homeconnector.dk

Telefon: +45 46 48 12 34