PROJEKTUDLEJNING
& UDLEJNING AF FLERE
LEJEBOLIGER

Mere end 10 års erfaring med
projektudlejning samt udlejning af
større ejendomsporteføljer.

Lad os tale sammen

9.6 Trustpilot

Siden vi startede i 2010, har Home Connector haft fokus på den gode oplevelse hos udlejere og lejere i Danmark. Vi har arbejdet med bolger i den “svære” ende af markedet, liebhaveri og boliger som selv de største kæder har haft problemer med at afsætte. Vi har hjulpet private udlejere- såvel som investorer og bygherrer gennem årene.
Vores netværk er unikt og måske et af landets absolut største, derfor oplever vores kunder minimal tomgang og gode afkast på deres projekter med Home Connector som samarbejdspartner.
Vores fokus ligger udelukkende på boligudlejning og det bliver det ved med!

Det er helt fantastisk at I har formået at udleje alle 72 boliger i Hillerød, 3 måneder før indflytning!
Imponerende netværk og ikke mindst ukuelig opfølgning på sagerne. Vi havde vores tvivl ved at lave et samarbejde med et mindre selskab, men vores tvivl er blevet til skamme. I har leveret mere end nogen anden før jer. Vi bruger Home Connector fremadrettet!

Lars Kristensen
CEO Esberg Towers

Vi valgte efter flere forsøg med ejendomsmæglerere at indgå samarbejde med Home Connector.
33 udlejninger efter 2 uger og ejendommen var fuldt tegnet (61 enheder) efter 10 uger. Efter fremvisninger og ved screening af lejerne blev vi grundigt orienteret og vi har hele tiden haft følelsen af at teamet omkring Home Connector har haft os 100% i fokus. Mine varmeste anbefalinger til Home Connector.

Nikolaj Magne Larsen
CEO Rematch/ Ejendomsinvest

Kom godt fra start lad vores team ringe jer op

9.6 Trustpilot

Bred eksponering

Vi er digitale, vi er innovative og benytter os af “old fashioned” netværk, når jeres projekter skal eksponeres!

Proaktiv sagsbehandling

Hos os handler det om rettidig omhu og omsætningshastighed. Vi venter derfor ikke på telefonen ringer. Vi tager action proaktivt.

Attraktivt huslejeniveau

Med et netværk ud over det sædvanlige og samarbejde med landets største virksomheder, sikrer vi vores kunder det mest attraktive lejeniveau.

Fuld service

Home Connector opbygger jeres udlejning fra bunden. Vi er vant til at arbejde med flere enheder og varetager alle aspekter af processen.

Vi er specialister i udlejning af boligejendomme i hele landet. Home Connectors netværk og samarbejdspartnere udgør mere end 200 internationale virksomheder, ambassader og organisationer som med høj og lav frekvens søger boliger af høj kvalitet, når deres medarbejdere skal udstationeres til Danmark.

Gennem know how i lejemarkedet, engagement og en målrettet indsats, finder vi de bedst mulige lejere og i et tilfredsstillende tempo til både vores private samt institutionelle boligudlejere/ investorer. Dertil leverer vi den mest værdiskabende sparring og rådgivning overfor samtlige danske boligudlejere

Lejlighed
1200 København Ø
Lejlighed
1722 København V
Lejlighed
2100 København Ø
Villa
3300 Frederiksværk
Rækkehus
2630 Taastrup
Hus
2630 Taastrup
Lejlighed
2500 Valby
Lejlighed
2300 København S
Lejlighed
1774 København V
Lejlighed
2000 Frederiksberg
Lejlighed
2000 Frederiksberg
Lejlighed
2100 København Ø