Boligudlejningsfirma

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

BOLIGUDLEJNINGSFIRMA

 

Home Connector er et mindre, men veldrevet boligudlejningsfirma med hovedvægt på personligt engagement. Vores geografiske forretningsområde er primært Storkøbenhavn og Nordsjælland samt Aarhus.

 

Vort mål er at blive Danmarks foretrukne boligudlejningsfirma.

 

Søger du et boligudlejningsfirma som holder hvad de lover?

 

Vi har dagligt kontakt til relocationvirksomheder og agenter der arbejder for nogle af Danmarks absolut største virksomheder med placering af internationale medarbejder. Vi har således formidlet udlejning til ansatte hos Novo Nordisk A/S, Novartis Healthcare A/S, Aleris A/S, Carlsberg Groupe, Nokia, Microsoft m.fl. Ud over ovenstående, bliver vores boliger annonceret på den største boligportal i Danmark, Boligportal.dk. Dette sker via en automatisk export fra Homeconnector.dk

 

Det er vores oplevelse, at ovenstående giver os en bred tilgang til efterspørgelsessiden af lejeboliger, og vi sikrer ved aktiv behandling af udlejningsemner, at disse altid bliver optimalt eksponeret.

 

Inden fremvisning af vores boligemner, screener vi altid den potentielle lejer for at imødekomme problemer med uheldige lejere. I screeningsprocessen spørger vi ind til arbejdssituation, civilstatus, børn mv., og vi tjekker nettet for informationer omkring den udvalgte lejer, så du får en god og pålidelig lejer.

 

Ønsker du en uforpligtende vurdering af din bolig fra et seriøst boligudlejningsfirma, udfyldes nedenstående rubrikker og vi kontakter dig inden for 24 timer.

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234