Boligudlejning – Nemt og sikkert

Med mere end 4.000 udlejninger i bagagen, samt branchens bedste netværk, hjælper vi dig med din udlejning!

Gratis vurdering af din bolig

eller kontakt os på tlf: 46 48 1234

Se video

PROFESSIONELT BOLIGUDLEJNINGSFIRMA

 

Vi er et mindre, men veldrevet boligudlejningsfirma. Vores hovedvægt ligger på personligt engagement, hvorfor du vil opleve at samtlige agenter hos Home Connector brænder for at hjælpe dig i din kommende boligudlejning.
Vores geografiske område er primært Storkøbenhavn og Nordsjælland samt Aarhus.

 

Vi har et mål om at blive Danmarks foretrukne boligudlejningsfirma.

 

Søger du et boligudlejningsfirma som holder hvad de lover?

 

Hos Home Connector har vi daglig kontakt til relocationbureauer og agenter fra nogle af Danmarks største virksomheder, som har til opgave at placere deres internationale medarbejdere.
Vi har såledet formidlet udlejning til ansatte hos Novo Nordisk A/S, Novartis Healthcare A/S, Aleris A/S, Carlsberg Groupe, Nokia, Microsoft m.fl. Ud over ovenstående annonceres vores boliger på den største boligportal i Danmark; Boligportal.dk.

 

Det er vores oplevelse, at ovenstående giver os en bred tilgang til efterspørgelsessiden af lejeboliger, og vi sikrer ved aktiv behandling af udlejningsemner, at disse altid eksponeres optimalt.

 

Inden vi fremviser vores boligemner, gennemgår potentielle lejere en screeningsproces, for at eliminere eventuelle problemer med kommende lejere.
I denne screeningsproces spørger vi ind til arbejdssituation, civilstatus, børn, mv., desuden tjekker vi nettet for at finde informationer omkring den udvalgte lejer, således du får en god og pålidelig lejer.

 

Ønsker du at modtage en uforpligtende vurdering af din bolig fra et seriøst boligudlejningsfirma udfyldes nedenstående formular, og vi vil kontakte dig inden for 24 timer.

Proaktiv sagsbehandling

Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

No cure, no pay

Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

Stort globalt netværk

Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

Juridisk sikkerhed

Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister. Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast Pris

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig

Start din udlejning med et vurderingsbesøg fra en af vores agenter. Udfyld nedenstående formular eller kontakt os på tlf.: 46 48 1234