BOLIGUDLEJNINGSFIRMA

Udlej din bolig professionelt og kom godt fra start.

Gratis vurdering af din bolig

Udfyld navn og nummer og vi kontakter dig inden for 24 timer

Eller kontakt os på
Tlf: 46 48 1234

PROAKTIV SAGSBEHANDLING


Din bolig bliver bredt eksponeret og vi kæmper 100% for din sag, hver dag indtil den er afsat.

NO CURE, NO PAY


Udlejer vi mod forventning ikke din bolig er vores service gratis.

STORT GLOBALT NETVÆRK


Vores netværk er et af branchens absolut største. Det tæller både større internationale virksomheder, ambassader samt organisationer.

JURIDISK KONTRAKT


Juridisk sikkerhed og kontrakter udfærdiget af egne jurister Din bolig er i sikkerhed med en kontrakt fra Home Connector.

Fast pris: 1 måneds husleje ex. moms – Uanset udlejningsperiode

 

I vores udlejningspakke er der ingen skjulte gebyrer, ingen opstarts “fee´s”, ingen administrationsgebyrer og intet står med småt.

 

Vi gør meget ud af, at være åbne og ærlige med vores priser. Vores service er sammensat, så du får mest mulig sikkerhed i din udlejning og ikke mindst en behagelig lejeperiode.

“Det er helt fantastisk, at vi nu har fået udlejet alle 13 boliger, mere end 3 mdr. før indflytningen starter. Vi er meget tilfredse med forløbet, herunder jeres ukuelige opfølgning på lejeemnerne. Vi tog en chance med at engagere Home Connector, men det har vist sig at være en god beslutning, og I har bestemt levet op til de indgåede aftaler og deadlines.”

– Lars Kristensen CEO Ejendomsinvestering Danmark ApS

★★★★★

“Effektiv og seriøst udlejningspartner – Vi har fået hjælp af Home Connector til at finde en seriøs og moden lejer til vores lejlighed i København. Lige første kontakt til endelig overdragelse af nøgler til lejer har vi følt os i trykke og professionelle hænder. Home Connector leverer hvad de lover – på rekord tid!”

– Ole Mejer

★★★★★

“Grundig orientering og lydhørhed over for udlejers ønsker Jeg har været meget glad for samarbejdet med HomeConnector. Rasmus lyttede til mig mht. huslejen – ikke noget med overbud, og udlejningen gik meget hurtigt med grundig orientering om de forskellige mulige lejere fra HomeConnector.”

–  Elisabeth

★★★★★

BOLIGUDLEJNINGSFIRMA; VI UDLEJER DIN BOLIG PROFESSIONELT

 

HOME CONNECTOR ER ET MINDRE, MEN VELDREVET BOLIGUDLEJNINGSFIRMA MED HOVEDVÆGT LAGT PÅ PERSONLIGT ENGAGEMENT. VORT GEOGRAFISKE FORRETNINGSOMRÅDE ER PRIMÆRT STORKØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND SAMT ÅRHUS.

 

Vort team består pt. fast af 7 personer, alle med stor erfaring indenfor udlejning af boliger, samt en 1 person som står for vedligeholdelse af vores enheder.

 

Vort mål er at blive Danmarks foretrukne boligudlejningsfirma.

 

Søger du et boligudlejningsfirma som holder, hvad de lover?

 

Vi har dagligt kontakt til relocationfirmaer og agenter, der arbejder for nogle af Danmarks absolut største virksomheder med placering af internationale medarbejder. Vi har således formidlet udlejning til ansatte hos A/S, Novo Nordisk A/S, Novartis Healthcare A/S, Aleris A/S, Carlsberg Groupe, Nokia, Microsoft m.fl. Udover ovenstående, bliver vores boliger annonceret, på stort set samtlige boligportaler i Danmark. Dette sker via en automatisk export fra Homeconnector.dk

 

Det er vor oplevelse, at ovenstående giver os et bredt tilgang til efterspørgelsessiden af lejeboliger, og vi sikrer ved aktiv behandling af vore udlejningsemner, at disse altid bliver optimalt eksponeret.

 

Inden fremvisning af vore boligemner, scanner vi altid den potentielle lejer, for at imødekomme problemer med uheldige lejeemner. I scanningsprocessen spørger vi ind til arbejdssituationen, civilstatus, børn mv., og vi tjekker nettet for informationer omkring den udvalgte lejer, inden lejekontrakt endeligt underskrives.

 

I tvivlstilfælder anmoder vi om et kort møde hos den kommende lejer i dennes nuværende bolig.

 

Ønsker du en uforpligtende vurdering af din bolig fra et seriøst boligudlejningsfirma, udfyldes nedenstående rubrikker og vi kontakter dig inden for 24 timer.

Kom godt fra start – Bestil en uforpligtende vurdering af din bolig