Boligudlejningsfirma – Nemt og sikkert

Professionelt boligudlejningsfirma til din private bolig

Vi er et mindre, men veldrevet boligudlejningsfirma. Vores hovedvægt ligger på personligt engagement, hvorfor du vil opleve at samtlige agenter hos Home Connector brænder for at hjælpe dig i din kommende boligudlejning.
Vores geografiske område er primært København, Nordsjælland samt Aarhus-området.

Boligudlejningsfirma i København & Aarhus –

Søger du et boligudlejningsfirma, som holder hvad de lover?

Hos Home Connector har vi daglig kontakt til relocationbureauer og agenter fra nogle af Danmarks største virksomheder, som har til opgave at placere deres internationale medarbejdere.
Vi har således formidlet udlejning til ansatte hos Novo Nordisk A/S, Novartis Healthcare A/S, Aleris A/S, Carlsberg Groupe, Nokia, Microsoft m.fl. Ud over ovenstående annonceres vores boliger på den største boligportal i Danmark; Boligportal.dk.

Det er vores oplevelse, at ovenstående giver os en bred tilgang til efterspørgselssiden af lejeboliger, og vi sikrer ved aktiv behandling af udlejningsemner, at disse altid eksponeres optimalt.

Inden vi fremviser vores boligemner, gennemgår potentielle lejere en screeningsproces, for at eliminere eventuelle problemer med kommende lejere.


I denne screeningsproces spørger vi ind til arbejdssituation, civilstatus, børn mv. Desuden tjekker vi nettet for at finde informationer omkring den udvalgte lejer, således at du får en god og pålidelig lejer. Læs mere omkring, hvordan vi arbejder ved udlejning af hus og ved udlejning af lejlighed.

Ønsker du at modtage en uforpligtende vurdering af din bolig fra et seriøst boligudlejningsfirma sidder vi klar på tlf. 46481234 eller info(at)homeconnector.dk- Vi svarer altid inden for 24 timer.