Udgivet 18 maj, 2021

Udlejning af Liebhaverbolig

I vores boligportefølje, er vi så heldige at kunne repræsenterer mange former for boliger. Men en type boliger som vi er begyndt at se flere af, er de sjældne liebhaverboliger. I dette blogindlæg fortæller vi lidt om hvordan disse unikke boliger udlejes og til hvem. 

Skrevet af Julie Arvé Borch

Definition

Betegnelsen liebhaveri bruges typisk om materialistiske ting, såsom dyre ure, sjældne samlerobjekter, men kan også bruges til at beskrive en livsstil. En liebhaverbolig er en bolig som betegnes som unik. Dette kan enten oversættes til pris og/eller boligens udtryk. Ofte hænger disse faktorer sammen, men en bolig behøver bestemt ikke altid, at være dyr for at være en liebhaverbolig.

Hvordan ser en liebhaverbolig ud? 

For nogle er en liebhaverbolig, en herskabslejlighed med højt til loftet, veludført stuk og sildebensparket. For andre, er det den nyrenoverede villa i Vedbæk med havudsigt. Hos os, kan en liebhaverbolig se ud på mange måder. Det kan være boligen med en helt særlig historie, et unikt udtryk eller møblering. Alt sammen elementer som gør boligen eksklusiv, og som tiltrækker et særligt publikum. 

Hvilket klientel søger en liebhaverbolig?

Vores lejere til denne type bolig, findes primært blandt netværket af expats, som vi har adgang til igennem vores agenter og samarbejdspartnere. 
Da liebhaverboliger, sjældent bliver eksponeret på vores hjemmeside og sociale medier, er kontakten til den mulige lejer, derfor direkte igennem agenten eller deres arbejdsgiver. 
Den interesserede lejer har ofte et højt rådigheds beløb afsat til en bolig, hvor både geografisk placering betyder noget, og boligens stand. Lejeren kan dog være ligeså interesseret i en lejlighed, som i et hus i Nordsjælland. Her er det ofte bestemt af, hvorvidt lejeren medbringer sin familie, og om udvalget af skoler osv. er relevant for familien. 

I udlejningen af liebhaverboliger, skal man som udlejer være opmærksom på, at det ofte er lejer som vælger boligen, og ikke udlejer som vælger lejer. Udvalget af potentielle lejere i prisklassen for liebhaver boliger er naturligvis mindre, end det er for boliger i en billigere prisklasse. 

Hvordan eksponerer vi din liebhaverbolig? 

Få liebhaverboliger eksponeres på vores hjemmeside, men pushes oftere direkte til vores agenter og samarbejdspartnere via mail. Her benytter vi professionelt billedemateriale og beskriver boligen i detaljer. 
Her er vores muligheder gode, for at begrænse udvalget af interesserede, til et lille men eksklusivt felt, for udlejer at vælge imellem. Man skal huske på, at der er færre lejere i denne prisklasse. 

Har du prøvet vores huslejeberegner?

Har du en liebhaverbolig som du ønsker at udleje? Lad os hjælpe dig med at huslejefastsætte den, og finde den bedste lejer. Læs mere om udlejning her.

Vi hjælper hvor vi kan!

Du er altid velkommen til at kontakte Home Connector, hvis du har brug for vejledning i en specifik sag. Skriv os en mail eller giv os et kald!

Email: info@homeconnector.dk
Telefon: +45 46 48 12 34