Udlejet

9.500 DKK /md

Sagsnummer  1006

Status  Udlejet

Periode 1,2 år

Aconto 800 DKK

Depositum 28.500 DKK

Udlejet
· 1732 København V

Vesterbro-bolig med betagende udsigt

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 67 m2

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

På hjørnet af Bodilsgade, beliggende helt til tops, findes denne 2-værelses lejlighed med en helt speciel udsigt. Fra entréen er der adgang till alle lejlighedens rum, med et nyere badeværelse, et rummeligt køkken med plads til spiseafdeling samt boligens soveværelse og stue.

Fra lejlighedens stue er der udkig ud over togskinnerne og hele vejen fra Amager til Advedøreværket.

Denne bolig egner sig perfekt til dem som elsker at have alle byens mange muligheder lige udenfor hoveddøren, og stadig kunne trække sig tilbage i rolige omgivelser.

Boligen udlejes møbleret.

Estimeret aconto varmeforbrug: 700 kr. pr. måned
Vaskemuligheder: I boligen
El: Tilmeldes direkte

Internet: 100 kr. pr måned

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds husleje inkl. aconto = 38.800 kr.

Om området

Vesterbro er med tiden blevet et af københavn mest hippe kvarterer. Her findes den ikoniske Istedgade, som i dag byder på et hav af hyggelige specialbutikker og spisestider. Forenden støder Istedgade sammen med Enghave Plads, hvor unge som gamle kan nyde godt af den summende stemning fra de omkringliggende barer og restauranter. Vesterbro rummer også Kødbyen beliggende ved Sønder Boulevard. Et gammelt industriområde med meget historie, hvilket gadenavne og de rå bygninger bærer præg af. I dag ligger både restauranter og barer side om side med de tilbageværende slagterier der stadig er ejet af virksomheder. Kødbyen oser af liv og glade dage, og der afholdes tit events og koncerter.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden