Udlejet

17.300 DKK /md

Sagsnummer  949

Status  Udlejet

Periode 3 år

Aconto 1.400 DKK

Depositum 51.900 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2300 København S

Velkommen til populære Islands Brygge!

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 97 m2

  • Altan

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne skønne og moderne lejlighed på Weidekampsgade, ligger perfekt på det eftertragtet Islands Brygge! En rummelighed lejlighed med plads til hele familien.

Planløsning: Når du kommer ind i lejlighedens entré mødes du af en garderobe, med god plads til alt overtøjet. Yderligere ser du det første soveværelse, som også har en altan tilknyttet. Soveværelset har ligeledes indbygget skabe. Videre i entréen finder du også det store badeværelse, som tilbyder både separat bad samt vaskemaskine og tørretumbler. Yderligere er der to håndvaske, så der er plads til at hele familien kan gøre sig klar samtidig. Videre i lejligheden mødes du af det store køkken/alrum. Her er der et stort køkken med en halv mur, hvorfra man kan se ind til den flotte stue og spiseområde. Dette giver unik anledning til samvær med familien og gæster.

Denne moderne og dejlig lyse bolig, er perfekt for en lille familie eller et par.

Estimeret vandforbrug: 600 kr. pr. mdr. Estimeret varmeforbrug: 800 kr. pr. mdr.
El-forbrug: tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I bolig Parkering: gratis Licens

Om området

Weidekampsgade er beliggende på Islands Brygge, som er blevet en af de mest eftertragtet bydele i København. I området finder du både gode caféer og restauranter. Ikke langt fra boligen ligger selve Islands Brygge, hvor man kan ligge og sole om sommeren med resten af de lokale københavnere. Et smut over Langebro og så befinder du dig i centrale København. Her har man rig mulighed for både shopping eller en tur i Tivoli.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden