Udlejet

18.800 DKK /md

Sagsnummer  964

Status  Udlejet

Periode 2 år

Aconto 1.100 DKK

Depositum 56.400 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2450 København SV

Vandudsigt og veldisponerede kvadratmeter

  • 4 værelser

  • 2 badeværelser

  • 113 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Garage

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne lejlighed er beliggende på 6. sal – og dermed den øverste etage i en nyere ejendom på Engholmene.

Her får du en bolig, hvor der er tænkt over planløsningen – og du får dermed meget veldisponerede kvadratmeter. Du træder ind i lejligheden entre/ fordelingsgang. Herfra har du adgang til 2 soveværelser, hvor du fra det ene har direkte udgang til altanen der har en fantastisk udsigt over vandet. På den modsatte side af gangen er adgang til hhv. rummeligt gæstetoilet og badeværelse med både vaskemaskine og tørretumbler.

Træder du blot et par skridt længere ind i boligen mødes du af det store åbne køkken alrum, som med sin placering af køkkenet i midten, giver dig mulighed for at arrangere dig med stue i den ene ende og spisestue i den anden.
Fra spisestuen er adgang til det tredje og sidste værelse, hvorfra du (ligesom fra spisestuen) har direkte udgang til boligens anden altan.

Med lejlighedens placering på 6. sal, er du sikret den bedste udsigt i området, om det er over byens tage fra den ene altan, eller om det er vandet fra den anden altan. Hertil betyder placeringen, at du om sommeren har uforstyrret heldagssol fra begge altaner.

Estimeret aconto vandforbrug: 440 kr. pr. måned
Estimeret aconto varmeforbrug: 660 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte
Parkering: Kan lejes for 1.500 kr. pr. måned
Vaskemuligheder: Tørretumbler og vaskemaskine i bolig

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. aconto = 77.800 kr.

Om området

Denne bolig er beliggende i en veletableret del af Sydhavnen. Her er et maritimt miljø, med udsigt til vandet, og de mindre kanaler der er kendetegn for Sydhavnen. Du er 5 minutters gang fra Fisketorvet, og på blot 5-6 minutter kan du nå Dybbølsbro station eller Vesterbro på cykel. Området favner hvad du må have brug for i din dagligdag, fra indkøbsmuligheder til daginstitutioner, træningscentre, kaffebar mv.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden