Ledig

12.000 DKK /md

Sagsnummer  1153

Status  Ledig

Ledig fra Juli 1

Periode 1 år

Aconto 775 DKK

Depositum 36.000 DKK

Lejlighed · 1665 København V

Unikke løsninger under Vesterbros tage

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 52 m2

  • Altan

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

BEMÆRK: Vi modtager udelukkende skriftlige henvendelser på denne bolig/ NOTE: We only receive written applications on this property.

Velkommen til Vesterbro, og en unik lejlighed lige ved Enghave Plads. Denne fantastiske bolig på 5. sal tilbyder ikke kun en fremragende beliggenhed, men også en uovertruffen kombination af quirky, moderne og praktisk funktionalitet.

Du træder ind i et mindre indgangsparti, som er åbent til køkken alrummet. Køkkenet er en sand gourmetdrøm, med skræddersyede snedker løsninger og en smuk kvartsit bordplade, der tilføjer en unik æstetik. Fra køkkenet har du vindue ud til altanen, så du kan være med i selskabet, selvom du står indenfor. Fra alrummet har du udgangen til den store altan, hvor du kan nyde udsigten over tagene. Dette udendørs rum bliver dit private fristed til afslapning og underholdning med sol fra formiddag til solnedgang. Det er ligeledes fra alrummet du har adgang til en hyggelig stue med fritlagte bjælker, hvor de smarte løsninger endnu engang er indtænkt. Her har du også trappe op til den store “hems” der agerer soveværelse. De specialtfremstillede, indbyggede løsninger til opbevaring sikrer, at hver kvadratmeter udnyttes optimalt, og skaber et ryddeligt miljø.

Med sin perfekte beliggenhed, skræddersyede indretning og gennemtænkte detaljer, er denne lejlighed på Enghave Plads et sandt paradis midt i byen.

Estimeret aconto varmeforbrug: 642,50 kr. pr. måned
Internetforbindelse: 132,50 kr. pr. måned
Gas: Tilmeldes direkte til forsyningen
Internet: Tilmeldes direkte til forsyningen

Indflytningspris: 3 måneders husleje i depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 48.775 kr.

Om området

Velkommen til Vesterbro, nærmere betegnet, Enghave Plads - en livlig og trendy bydel i København. Pladsen fungerer som et socialt samlingspunkt med hyggelige caféer og restauranter. Området byder også på charmerende butikker og kunstgallerier. Boligområdet er centralt beliggende og tilbyder en blanding af renoverede lejligheder og historiske bygninger. Perfekt for dem, der søger en dynamisk og autentisk Københavneroplevelse.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden