Udlejet

14.500 DKK /md

Sagsnummer  1031

Status  Udlejet

Periode 2-4 år

Aconto 1.200 DKK

Depositum 43.500 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2300 København S

Unik lejlighed med gode løsninger og terrasse på 40 kvm

  • 3 værelser

  • 2 badeværelser

  • 94 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

I denne helt særlige lejlighed beliggende på Amager, er der taget højde for gode løsninger som giver glæde i hverdagen. På sine 94 kvm, rummer lejligheden gode opbevaringsmuligheder, en smart gennemgangsløsning til badeværelset fra begge lejlighedens værelser samt et gennemgående lyst udtryk.

Fra entréen er der adgang til lejlighedens gæstetoilet samt videre adgang til det store køkken-alrum. I køkkenet er der taget højde for smarte løsninger som giver god plads til at hele familien kan bruge tid sammen med masser af bordplads og rummelighed. I forlængelse af køkken-alrummet findes en hyggelig krog hvor der er plads til sofa-arrangement. Fra alrummet kan der åbnes op til lejlighedens private terrasse på 40 kvm med udgang til fællesområde.

Lejligheden har to gode værelser, begge med indbyggede skabe og adgang til lejlighedens store badeværelse. Badeværelset fungerer også som bryggers, og her er der også taget højde for funktionalitet med indbyggede skabe i fine sorte detaljer.

Til boligen medfølger også et kælderrum på 8 kubic meter.

Estimeret aconto varmeforbrug: DKK 800 pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: DKK 400 pr. måned
El forbrug: Tilmeldes direkte ved forsyning
Vaskemuligheder: I boligen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds husleje inkl. forbrug = DKK 59.200

Om området

Lejligheden er beliggende i et hyggeligt boligområde tæt på grønne områder som Kløvermarken og Amager Strandpark. Lejligheden er tæt på både Holmbladsgade og Amagerbrogade som begge rummer gode indkøbsmuligheder, cafeer, restauranter og delikatesse forretninger. Der er også god mulighed for offentlig transport med under 10 min. til Lergravsparken metro station samt forskellige buslinier fra Holmsbladsgade og Amagerbrogade.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden