Udlejet

21.900 DKK /md

Sagsnummer  575

Status  Udlejet

Ledig fra Ledig nu

Periode 3 år

Aconto 1.200 DKK

Indbetaling 65.700 DKK

Udlejet
Rækkehus · 2000 København V

Stort flot rækkehus på Vesterbro

  • 6 værelser

  • 2 badeværelser

  • 137 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Her får du muligheden for at leje et stort dejligt rækkehus beliggende på hippe Vesterbro. (se kort)

 

Du træder ind i den lille enstre som leder op til det store køkken alrum som udgør hele stueetagen. Det store køkken er lyst og eget rummeligt, og ved siden af er der plads til et stort spise bord, så både familie og venner kan komme på middag. Herfra er der også adgang ud til den lille fine have, hvor der er plads til grill og hygge om sommeren.

Går du op på 1 sal finder du en hyggelig lille fjernsynsstue med sofaaraegnment, og ved siden af finder du det store master bedroom.

På 3 sal finder du 3 små værelser som alle egner sig godt til børne eller gæsteværelser. Der er også en rigtig god udsigt ud over nabolaget, og ned over haven

 

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector.

 

www.homeconnector.dk

Om området

Vesterbro er en livlig bydel med masser af kultur og kreative indslag. Der er Vesterbro Torv med sit hyggelige miljø, kødbyen med sine mange fantastiske restauranter og barer samt Vesterbrogade , som bugner af lækre butikker og specialforretninger. Enghave Plads, der har masser af hyggelige cafeer og en god stemning, er også en af Vesterbros gode spots. Der er gode institutioner, skoler, grønne områder og byliv lige i nærheden af lejligheden. Du kan let cykle til Indre by eller Frederiksberg, som har masser at tilbyde, både fra restauranter til grønne områder. Lejligheden ligger centralt placeret i København, så du virkelig kan udnytte byens fantastiske liv.

Se på kort

Ansøg bolig

Eller kontakt os på tlf: 4648 1234