Udlejet

31.000 DKK /md

Sagsnummer  575

Status  Udlejet

Periode 2-3 år

Aconto 3.700 DKK

Depositum 126.000 DKK

Udlejet
Rækkehus · 1774 København V

Stort autentisk rækkehus på Vesterbro

  • 6 værelser

  • 2 badeværelser

  • 137 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Her får du muligheden for at leje et stort dejligt rækkehus beliggende på hippe Vesterbro. (se kort)

Med denne bolig får du 3 etager fordelt på 137 kvm. Du træder ind i den lille entre, som leder op til et stort og dejligt køkken alrum som udgør hele stueetagen. Her finder du også et gæste toilet. Det store køkken er lyst og rummeligt. I forbindelse med køkkenet er der plads til et stort spise bord, så der er plads til hele familien. Herfra er der også direkte adgang ud til en skøn terrasse og en lille have, hvor der er plads til hyggelige stunder. På boligens 1. sal finder du en hyggelig lille stue med plads til sofaarrangement. Her finder du også boligens store master bedroom. Her finder du også et badeværelse.
På 2. sal finder du 3 små værelser som alle egner sig godt til børne eller gæsteværelser. Det bagerste værelse egner sig godt til et soveværelser, hvor det andet værelse kan med fordel bruges til kontor. Fra 2.sal er der udsigt ud over nabolaget, og ned over haven fås den næsten ikke bedre.

I boligen kælder finder du et vaskerum og plads til opbevaring. Herfra er der udgang til gårdhaven.

Boligen udlejes umøbleret.

Estimeret aconto varmeforbrug: 3.300 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 400 kr. pr. måned
Vaskemuligheder: I boligen
El: Tilmeldes direkte

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl aconto: 126.000 kr.

Om området

Vesterbro er en livlig bydel med masser af kultur og kreative indslag. Der er Vesterbro Torv med sit hyggelige miljø, kødbyen med sine mange fantastiske restauranter og barer samt Vesterbrogade , som bugner af lækre butikker og specialforretninger. Enghave Plads, der har masser af hyggelige cafeer og en god stemning, er også en af Vesterbros gode spots. Der er gode institutioner, skoler, grønne områder og byliv lige i nærheden af lejligheden. Du kan let cykle til Indre by eller Frederiksberg, som har masser at tilbyde, både fra restauranter til grønne områder. Lejligheden ligger centralt placeret i København, så du virkelig kan udnytte byens fantastiske liv.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden