Udlejet

22.500 DKK /md

Sagsnummer  910

Status  Udlejet

Periode 1-2 år

Aconto 1.300 DKK

Depositum 67.500 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1800 Frederiksberg C

Stor og skøn lejlighed på Vesterbrogade

  • 6 værelser

  • 2 badeværelser

  • 171 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til denne yderst skønne og store lejlighed på Vesterbrogade!

Søger du en bolig med masser af plads midt i byen? Så er denne charmerende lejlighed lige den rette!

Med sine over 170 kvadratmeter er boligen ideel til en familie, der søger lys og rummelighed. Lejligheden indeholder netop både store fællesarealer og to toiletter, med badekar på det ene. Yderligere har boligen et lyst køkken med nye bordplader. Der er rig mulighed for at lave mad sammen hele familien og med gæster i det store og moderne køkken, som emmer af samvær. Fra køkkenet har man adgang til køkkentrappen og udsigt/adgang til den hyggelige gård. Lejligheden har smukke stuer ensuite, et stort arbejdsværelse og to gode soveværelser. Fra det ene soveværelse har man direkte adgang til badeværelset.

Hele lejligheden har et velholdt trægulv og smuk stuk, som er gennemgående i hele boligen. Dertil er boligen præget af store vinduespartier, som giver et dejligt og naturligt lysindfald. Boligen udlejes delvist møbleret i perioden.

Aconto vand: Inkluderet i lejen
Aconto varme: DKK 1.300 pr måned

Om området

Denne bolig er beliggende på Vesterbrogade, ved udmundingen til Pile Allé. Du er dermed tæt på både Søndermarken, Frederiksberg Have og Zoologisk Have. Du har op til flere metro stationer i nærheden, og kan ellers nå resten af København via det velfungerende net at cykelstier. Vesterbrogade er derudover en gade som er rig på restauranter, barer og kulturliv. Tæt på boligen finder du også den franske skole, Prins Henriks Skole og Europaskolen.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden