18.900 DKK /md

Sagsnummer  559

Periode 1,5 år

Aconto 1.050 DKK

Depositum 65.700 DKK

Lejlighed · 1264 København K

Stor gammel 3 værelsers i indre by

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 126 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

OBS! LEJES IKKE UD SOM DELEBOLIG/NOT FOR SHARING

 

Denne smukke gamle lejlighed er en fantastisk mulighed for dig der gerne vil bo i indre by (Se kort).

 

Du bydes velkommen i lejlighedens entré, hvorfra der er adgang til det lækre og lyse køkken/alrum/stue, hvor du rigtig kan få et godt syn af de store brede træbræder som udgør gulvnet. Køkkenet er i lyse elementer, og ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til den fine lille terrasse, hvor der er skøn udsigt til Marmorkirken.

 

Der er et fint gæsteværelse/børne/kontorum i den anden ende af lejligheden, hvor der også med dobbeltdør kan åbnes op til en fin lille fransk terrasse. Det store badeværelse er med store marmor klinker på gulvet og hvide væge, hvor der er et lækkert badmiljø med en stor indbygget brusekabine.

 

For enden af lejligheden ligger det skønne soveværelse, hvortil der også er adgang til et walk-in-closet med skabe til begge sider. Soveværelset ligger mod det skønne gårdmiljø.

 

Sammen med lejligheden følger der også en stor fælles tagteresse med, teressen har plads til mange personer og der er borde og stole så der er plads til at familien kan sidde og grille. Fra tagteressen er der en fantastisk udsigt ud over Københavns tage og den store flotte Marmorkirke som tårner sig op i horisonten.

 

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector.

 

www.homeconnector.dk

 

Om området

Indre by byder på en masse fantastiske områder og muligheder. Du er tæt på torvehallerne, Ørstedsparken og Nørreport station. Strøget er ligeledes i nærheden med alle dens butikker og cafeér.. Med få minutter til Rådhuspladsen, Nytorv, Gammel Strand og Amager Torv kan du ikke ønske dig meget mere. Du er tæt på det pulserende liv, kanalen og samtidig tæt på Københavns smukke parker. Alt hvad du har brug for er lige rundt om hjørnet med en lejlighed i Indre by.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden