15.000 DKK /md

Sagsnummer  979

Periode 14 måneder

Aconto 1.000 DKK

Depositum 61.000 DKK

· 2300 København S

Smukt rækkehus ved vandet

  • 4 værelser

  • 2 badeværelser

  • 101 m2

  • Altan

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Dette smukke rækkehus ligger i en lille klynge af unikke rækkehuse på Richard Mortensens Vej med Kalvebod Fælled på den ene side og på den anden side ligger Ørestands urbane indre. Bebyggelsen bliver også kaldt for “Stepperne”. Boligen er bygget op i forskellige niveauer, og er placeret ud til vandet og fælleden. Rækkehusets udtryk bærer præg af minimalisme, rene linjer og flot lysindfald. Denne 4-værelses bolig på sine 101 kvadratmeter giver dig et stor køkken alrum, stue, toilet og terrasse i stueetagen og 2 værelser, viktualierum og bad på 1. sal, er lejemålet perfekt velegnet til både singler og par såvel som børnefamilier der vil bo tæt på by og natur. 

Boligen udlejes fuldt møbleret som set på billederne. Det er dog muligt at etablere kontorplads enten i stue eller soveværelset på 1. salen.

Estimeret aconto varme: 700 kr. pr. måned
Estimeret aconto vand: 300 kr. pr. måned
El, internet & TV: tilmeldes direkte

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. aconto = 61.000 kr. 

Om området

Området omkring Ørestad er i rivende udvikling, og er blevet til et af Københavns mest attraktive bydele at placere sig i. Utrolig mange fordele er at finde i nærområdet omkring Ørestad. Man er omringet af skøn natur, vand og aktiviteter som, Field's, biografen og Royal Arena, Kalvebod Fælled Skole og endnu mere ligger i gå- eller cykelafstand fra boligens hoveddør, og der er kun 550 meter til Vestamager St., hvorfra metroen kører døgnet rundt. Der er ligeledes gode muligheder, hvis man er bilejeren og skal ramme motorvejen på få minutter.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden