Udlejet

23.000 DKK /md

Sagsnummer  873

Status  Udlejet

Ledig fra Ledig nu

Periode 4-5 år

Aconto 1.000 DKK

Depositum 69.000 DKK

Udlejet
· 1166 København K

Smuk og centralt beliggende lejlighed

  • 4 værelser

  • 1 badeværelser

  • 155 m2

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til denne smukke og meget centralt beliggende bolig.

Søger du en central beliggende lejlighed, med yderst gennemført og stilren indretning, er denne bolig alt hvad man kan drømme om.

Du ankommer til boligen, hvor entre og fordelingsgang fører dig til henholdvis køkken i den ene ende, og værelser i den anden.

Det lyse køkken er nyt og enkelt i designet. Bordpladen er i vasket stål som er nem at rengøre, og fronterne er holdt hvide. Alle hårde hvidevarer er nye og moderne. I køkkenet findes også en fin alkove, for ekstra siddeplaser eller hyggelige stunder med morgenkaffen. Badeværelset er ligeså yderst velholdt, holdt i hvide elementer og med 2 håndvaske og bidet.

Alle værelser i boligen er yderst velindrettet i tidsløst design, som er nemt at falde til i. Boligen har desuden smukke høje paneler, stuk og rosetter og et rigtig godt lysindfald i alle værelser.

Aconto varme: 600 kr pr mdr.
Aconto vand: 400 kr pr mdr.
Vaskefaciliteter: i boligen

Om området

Velkommen til en yderst central beliggende bolig! Dyrkøb er en gade i Indre By i København, der forbinder Nørregade med Fiolstræde. Gaden ligger langs med den sydlige side af Københavns Domkirke, Vor Frue Kirke. Fra lejligheden har du direkte adgang til shopping, byliv og smuk arkitektur.

Se på kort

Ansøg bolig

Eller kontakt os på tlf: 4648 1234