Udlejet

23.000 DKK /md

Sagsnummer  873

Status  Udlejet

Periode 6 måneder

Aconto 1.400 DKK

Depositum 69.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1166 København K

Smuk og centralt beliggende lejlighed

  • 4 værelser

  • 1 badeværelser

  • 155 m2

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til denne smukke og meget centralt beliggende bolig.

Søger du en central beliggende lejlighed, med yderst gennemført og stilren indretning, er denne bolig alt hvad man kan drømme om.

Du ankommer til boligen, hvor entre og fordelingsgang fører dig til henholdvis køkken i den ene ende, og et rummeligt badeværelse i den anden, hertil får du et soveværelse samt 2 stuer en-suite.

Det lyse køkken er nyere og enkelt i designet. Bordpladen er i vasket stål som er nem at rengøre, og fronterne er holdt hvide. Alle hårde hvidevarer er nye og moderne. I køkkenet findes også en fin alkove, for ekstra siddeplaser eller hyggelige stunder med morgenkaffen. Badeværelset er ligeså yderst velholdt, holdt i hvide elementer og med 2 håndvaske, stort badekar og bidet.

Alle rum i boligen er yderst velindrettet i tidsløst design, som er nemt at falde til i. Boligen har desuden smukke høje paneler, stuk og rosetter og et rigtig godt lysindfald i alle værelser.

Estimeret aconto varme: 1.000 kr pr mdr.
Estimeret aconto vand: 400 kr pr mdr.
Vaskefaciliteter: i boligen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = DKK 93.400

Om området

Velkommen til en yderst central beliggende bolig! Dyrkøb er en gade i Indre By i København, der forbinder Nørregade med Fiolstræde. Gaden ligger langs med den sydlige side af Københavns Domkirke, Vor Frue Kirke. Fra lejligheden har du direkte adgang til shopping, byliv og smuk arkitektur.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden