Udlejet
Se video

22.500 DKK /md

Sagsnummer  855

Status  Udlejet

Periode 2-3 år

Aconto DKK

Depositum 67.500 DKK

Udlejet
Hus · 2970 Hørsholm

Smuk nyrenoveret hus med egen badebro

  • 4 værelser

  • 3 badeværelser

  • 178 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Nu får du muligheden for at leje et komplet nyrenoveret hus i Hørsholm.

Huset ligger i hyggelige omgivelser med egen badebro til Brådebæk sø, blot 2,5 km fra Hørsholm midtby. Villaen er nyrenoveret med udgangspunkt i et stilrent, moderne og lyst design.

Villaen har to indgange (én til bryggers/baggang og én til entre), startende fra bryggers indgangen (den der ligger ved siden af skuret). Du træder ind i bryggers, herfra er der adgang til et mindre badeværelse. Der fra er der indgang til et flot åbent køkken alrum/stue. I forlængelse af dette, er der direkte udsigt til Brådebæk Sø fra panorama vinduer. Alt træ på trappe, køkken og gulv, er af samme trætype, hvilket skaber en sammenhæng mellem disse rum. I forlængelse af det førnævnte alrum, er der lavet et mindre kontor/gæsteværelse. Til venstre for alrummet, kommer du til den anden entré, hvorfra der er adgang til yderligere ét badeværelse og ét værelse, samt trappen til kælderetagen, hvor der er en vinkælder, adgang til varmekilder samt plads til vaskerum . Fra trappen i bryggers, er der adgang op til 1. sal. Her findes 2 værelser og et badeværelse. Fra det store af værelserne er der en dør ind til uudnyttet tagetage, som kan anvendes til opbevaring/loftrum.

Boligen er, som allerede nævnt, lige ned til søen men tilhørende badebro. Haven er let at vedligeholde med en flot, stor og hævet træterrasse i niveau med stuen.

En bolig der skal opleves!

Estimeret el-, varme- og vandforbrug: 2000,00 kr. pr. mdr.

Vaskefaciliteter: Ja, i boligen

Om området

Denne fantatiske villa ligger i byområdet Nordsjælland, mellem Helsingørmotorvejen og Øresund blot 25 km fra Københavns centrum (20 min.). Kommunes skoler er kåret som Danmarks bedste, hvad angår trivsel og faglighed. Der er direkte adgang til rekreative naturområder såsom skov, kyst, hav og egen havn.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden