Reserveret

14.900 DKK /md

Sagsnummer  916

Status  Reserveret

Ledig fra September 1

Periode 1 år

Aconto 950 DKK

Indbetaling 44.700 DKK

Reserveret

Spørgsmål? Se vores faq her.

Villalejlighed · 2880 Bagsværd

Skøn villalejlighed med 2 bløde beboere

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 125 m2

  • Møbleret

  • Parkering

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til Bagsværd! Er du mon den rigtige lejer til denne bolig, og dens bløde beboer, 2 søde katte.

Husets hall deles med stueetagen (underboen), men der findes stadig rigeligt plads til at tage imod gæster og hænge overtøj/ stille sko. 

Boligens indgang finder du på 1. etagen, hvor du træder ind i en gang, herfra er der adgang til køkken, hvorfra der er adgang til badeværelset og til stort soveværelse. 

Boligens stue er stor, og der er rigelig plads til kombineret spisestue og dagligstue. Der er her også trappe op til udnyttet tag-etage, hvor der er mulighed for at bruge det som soveværelse. 

Fra stuen er der ligeledes udgang til terrasse( balkon). Haven deles med underboen i huset. Der er ligeledes mulighed for at bruge kano i søerne, samt tv-rum i husets kælder.

BEMÆRK. Udlejer søger efter det perfekte match, i form af en lejer som kunne tænke sig at dele lejemålet med boligens 2 katte. Begge katte er søde, renlige og vant ved både hus og område.

Aconto vand: DKK 600 pr måned
Aconto varme: DKK 350 pr måned
El: Tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I kælder

Om området

Boligen ligger tæt ved Bagsværd sø, som byder på et smukt natur område. Ligeledes området Aldershvile Slotspark og den kendte Slotspavillon ligger i området. Fra boligen har du kun 20 min i bil, til byen, og ligeledes fine muligheder med offentlig transport.

Se på kort

Ansøg bolig

Eller kontakt os på tlf: 4648 1234