Udlejet

23.500 DKK /md

Sagsnummer  1121

Status  Udlejet

Periode 2 - 3 år

Aconto 2.000 DKK

Depositum 70.500 DKK

Udlejet
Villa · 2970 Hørsholm

Skøn villa i Hørsholm

  • 5 værelser

  • 2 badeværelser

  • 157 m2

  • Umøbleret

  • Parkering

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Boligen byder velkommen med en rummelig indgang, der fører dig ind i et stort køkken-alrum, hjertet i huset. Køkken-alrummet er lyst og venligt og fungerer som samlingspunktet for familiens aktiviteter. Her er masser af plads til at lave lækre måltider og hygge med familie og venner. Fra køkken-alrummet har du direkte udgang til en skøn terrasse, hvor du kan nyde solen og udsigten til den smukke have.

Villaen byder desuden på 4 rummelige soveværelser, hvilket giver hele familien mulighed for privatliv. Alle soveværelserne er lyse og indbydende og giver jer mulighed for at indrette dem efter jeres ønsker.

Udenfor finder du en velplejet have, der indbyder til leg, afslapning og grillaftener. Haven er et skønt sted at tilbringe tid, og den kræver minimal vedligeholdelse. Dertil har du også mulighed for at parkere flere biler i ejendommens indkørsel.

OBS: Boligen kan også lejes delvist møbleret

Estimeret aconto varmeforbrug: 1.500 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 500 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyningen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 96.000,00 kr.

Om området

Beliggenheden i Hørsholm er ideel med kort afstand til skoler, indkøbsmuligheder, skønne naturområder og offentlig transport. Her er det let at få hverdagen til at fungere, samtidig med at du kan nyde det rolige område omkring boligen. Trods sin idylliske beliggenhed er Væverholm stadig tæt på Hørsholm centrum, hvor man finder et bredt udvalg af butikker, restauranter og andre bekvemmeligheder. Her kan man nemt dække dagligdagens behov.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden