Udlejet

20.000 DKK /md

Sagsnummer  1107

Status  Udlejet

Periode 1 år

Aconto 1.650 DKK

Depositum 60.000 DKK

Udlejet
· 2500 Valby

Skøn og lys villalejlighed i Valby

  • 5 værelser

  • 1 badeværelser

  • 160 m2

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne skønne villalejlighed på 160 etage m2, tilbyder alt, hvad du har brug for til det perfekte familieliv og der er samtidig masser af plads til at udfolde sig og skabe en masse dejlige minder.

Boligen byder i stueplan på en skøn og stor stue, hvorfra du har udgang til både terrasse og en solrig og rolig have. Herudover rummer stueetagen også husets køkken og bad, et lyst gennemgangsværelse og en stort og lyst kontor, der vender ud mod husets have. De nyrenoverede rum er indbydende og moderne, med fokus på at skabe et behageligt miljø, hvor I kan slappe af og føle jer hjemme.

Den skønne solrige have er det perfekte sted at tilbringe afslappende weekender eller at hygge sig sammen med venner og familie. Lad børnene lege frit og sikkert, mens I nyder den rolige atmosfære og den smukke udsigt.

Estimeret aconto varmeforbrug: 1.000 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 650 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyningen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 81.650 kr.

Om området

Området er kendt for sin fredelige og familievenlige atmosfære, og det er det ideelle sted at skabe et hjem, hvor I kan trives og nyde livet. Derudover byder området også på mange grønne områder og parker, hvor I kan tage afslappende gåture, lege med børnene eller nyde en picnic på solrige dage. Herudover ligger boligen også tæt på alle hverdagens fornødenheder fra offentlig transport til indkøbsmuligheder.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden