Udlejet

30.000 DKK /md

Sagsnummer  1020

Status  Udlejet

Periode 3-5 år

Aconto 4.000 DKK

Depositum 90.000 DKK

Udlejet
Hus · 2900 Hellerup

Skøn muremestervilla med stor have i Hellerup

  • 5 værelser

  • 2 badeværelser

  • 162 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Parkering

  • Husdyr tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne skønne villa på ca. 254 etagemeter fordeler sig på 3 etager.

I stueetagen træder du ind i mindre entre/ hall, herfra mødes du af det åbne køkken alrum, holdt i klassiske hvide og grebsfri elementer og med rig opbevaringsplads, blandt andet ved de skjulte sokkelskuffer. I køkkenet er direkte udgang til en flot og rummelig træterrasse der om sommeren tilføjer yderligere 30 kvm til huset. Her er rig mulighed for at indrette sig med både spiseplads, lounge, mv.
Stueplan rummer desuden to stuer en-suite, som kan anvendes til formel- og sofastue, eller bibliotek/ kontor. Her kan du lade fantasien råde.

Førstesalen rummer husets ene badeværelse som er lyst og nutidigt i sin indretning samt med god opbevaringsplads under vask samt ved skunk. Hertil findes der 4 værelser, hvoraf ét er et gennemgangsværelse, ideelt til brug for walk-in til master bedroom. Fælles for alle rum er, at der er indrettet skunkopbevaring, således bliver opbevaringsplads intet problem.

Fra entre og ned mod kælder mødes du af et mindre gæstetoilet inden du er helt nede i kælderplan. Det er en høj kælder, som primært er indrettet til opbevaring – men det er ligeledes i kælderplan du finder husets andet store og nye badeværelse.

Til huset hører stor og velholdt have. Her får du trampolin til børnene, æbletræer, frugtbuske, drivhus, terrasser og masser godt græsareal til leg og spil. Hertil findes brændeskur og cykelskur.

Velkommen til denne ideelle familiebolig.

Estimeret varmeforbrug: DKK 3.500 per måned
Estimeret vandforbrug: DKK 500 per måned
Parkering: Indkørsel ved huset
Vaskemuligheder: Vaskemaskine & tørretumbler

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug: DKK 124.000

Obs: Huset er tilmeldt kommende fjernvarme i området

Om området

Villaen er beliggende på en hyggelig og særdeles attraktiv villavej. Her bor mange børnefamilier og der er kort afstand til alt hvad du må have brug for i hverdagen. Blot 900 meter væk ligger Rygaards Internationale skole, hertil er der gåafstand til vuggestuer og børnehaver. Indkøb er rundt om hjørnet, og du er blot få minutter fra nærmeste tilkørsel til Lyngby Motorvejen og grønne områder ved bl.a. Emdrup Sø. Har du brug for let adgang til offentlig transport, er dette også den ideelle lokation, med blot 1 km til Emdrup St.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden