Udlejet

9.500 DKK /md

Sagsnummer  1080

Status  Udlejet

Periode 1 år

Aconto 500 DKK

Depositum 28.500 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2200 København N

Skøn lille perle ved Søerne

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 40 m2

  • Elevator

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

I denne dejlige 2 værelsels lejlighed, beliggende ned til Søerne i København, er der tænkt over at udnytte hver og én kvadratmeter.

Du træder ind i boligens mindre entre hvor du kan hænge dit overtøj, herfra har du adgang til et pænt badeværelse i klassisk Københavnerstil, kompakt men fint med terazzogulv og indtænkt opbevaring.

Lejlighedens hjerterum er det åbne køkken alrum, det er her du har udsigt til Søerne, og her er indtænkt spiseplads ved den høje køkkenø, samt hyggeligt sofahjørne.
Ved siden af stuen finder du soveværelset, som ligeledes på sin vis, er i åbent plan med resten af boligen. Her er ligeledes indtænkt god opbevaring kombineret med rum-adskiller ved det indbyggede tøjstativ.

Boligen udlejes fuldt møbleret for 1 år, startende 01/05/2023.

Estimeret varmeforbrug: 500 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte
Vaskemuligheder: I ejendommen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 38.500 kr.

Bemærk, vi modtager kun skriflige anmodninger/ ansøgninger på denne bolig.

Om området

Denne skønne bolig ligger i et meget charmerende kvarter af Nørrebro, og tæller nærmeste naboer som Ryesgade, hvor du mødes af et væld af specialforretninger og spisesteder, samt lige ned til ned til Søerne. Hertil er du blot 7 minutters gang fra Fælledparken, for flere grønne områder. Skal du bruge offentlig transport, har du diverse buslinjer fra Fredensgade ved Rigshospitalet, eller på Nørrebrogade. Herudover er du få minutters gang fra Sankt Hans Plads, hvor du ligeledes har et væld af muligheder for at gå på opdagelse i små forretninger på cafeer mv.

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden