Udlejet

15.000 DKK /md

Sagsnummer  1108

Status  Udlejet

Periode 3 år

Aconto 800 DKK

Depositum 45.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1751 København V

Skøn lejlighed på Vesterbro!

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 68 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen indenfor i denne skønne og unikke nyopførte lejlighed centralt på Vesterbro.

Fra du kommer ind i entréen, som fungerer som fordelingsgang til lejlighedens resterende rum, har du direkte adgang til lejligheden flotte og moderne badeværelse. Bevæger du dig længere ind i lejligheden finder du lejlighedens soveværelse, som vender ud mod gade, hvor du har rig mulighed for at hænge tøj i de indbyggede skabe.

Den rummelige stue og køkkenalrummet er boligens hjerte. Herfra kan du nemt underholde gæster eller slappe af efter en lang dag. Køkkenet er udstyret med moderne faciliteter og hårde hvidevarer og rigeligt med opbevarings- og skabsplads.

Fra lejlighedens stue er der direkte udgang til boligens store balkon, hvor du har direkte kig ud over lejlighedens pæne, store og moderne haveanlæg/gårdareal. Balkonen er perfekt til morgenkaffen og hyggelige aftener. Dertil er der også et indendørs fællesrum i foreningen, som man kan benytte sig af.

Estimeret aconto varmeforbrug: 500 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 300 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyningen

Mulighed for at tilkøbe parkeringsplads i ejendommes p-kælder.

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 60.800,00 kr.

Om området

Sundevedsgade er en hyggelig gade beliggende i det populære Vesterbrokvarter. I nærheden finder du et væld af hyggelige caféer, gode restauranter og lokale butikker. Området byder også på en række grønne områder og parker, hvor du kan slappe af eller tage en løbe- eller gåtur. Derudover er der også gode offentlig transportmuligheder i nærheden, både bus, tog og metro.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden