Udlejet

26.000 DKK /md

Sagsnummer  1113

Status  Udlejet

Periode 3 år

Aconto 1.500 DKK

Depositum 78.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2300 København S

Skøn lejlighed med privat tagterrasse på Islands Brygge

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 133 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til denne fantastiske penthouse-lejlighed på Islands Brygge.

Boligen tilbyder en god kombination af plads, komfort og elegance. Med sine 133 kvadratmeter boligareal og en imponerende privat tagterrasse på hele 90 kvadratmeter, vil du opleve en unik måde at leve på i hjertet af København.

Lejligheden har to rummelige soveværelser, der begge vender ud mod en skøn og stor altan. Begge værelser er både rummelige og lyse. De indbydende soveværelser er perfekte til at slappe af og nyde din egen private oase.

Det store køkken-alrum og stuen udgør hjertet af lejligheden. Den åbne planløsning skaber en fornemmelse af rummelighed og giver mulighed for at tilberede lækre måltider samtidig med, at du socialiserer med gæster eller familie. Køkkenet er udstyret med topmoderne apparater, der gør madlavningen til en fornøjelse. Stuen i forlængelse af køkken alrummet, ligger godt og uforstyrret fra andre bygninger med kig til kanalen.

Lejligheden største attraktion er den den ekstraordinært store og private tagterrasse på hele 90 kvadratmeter. Her kan du nyde solen og den friske luft, holde arrangementer eller bare slappe af med en god bog, mens du beundrer den enestående udsigt over byen og vandet. Dette rum er perfekt til at skabe uforglemmelige øjeblikke med familie og venner.

Estimeret aconto varmeforbrug: 1.000 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 500 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyningen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 81.350 kr.

Om området

Fra Islands Brygge, har du nem adgang til alt, hvad København har at byde på. De charmerende caféer, restauranter og butikker er inden for gåafstand fra lejligheden, og havneløbet indbyder til afslappende gåture langs vandet. Med nem adgang til offentlig transport er du også godt forbundet til resten af byen.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden