Udlejet

14.000 DKK /md

Sagsnummer  900

Status  Udlejet

Periode 2-4 år

Aconto 1.300 DKK

Depositum 42.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1453 København K

Skøn bolig i Latinerkvarteret

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 98 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til Sankt Peders Stræde og en helt igennem skøn bolig!

Du ankommer i boligens nederste etage, som består af opgang og entre. Her er der rig mulighed for at hænge overtøjet og stille skoene, før du bevæger dig op af trapperne til boligens hovedareal.

Boligens layout er aflangt, i og med at den optager hele 2. sal i bygningen. Layoutet byder på et større aflangt rum som har stue og arbejdsplads i midten. Fra køkkenet har du adgang til badeværelse og i den anden ende af boligen finden et godt størrelse soveværelse. Ved siden af soveværelset finder du et walk in med god plads.

Køkken og bad er velholdt, og holdt i lyse elementer. Boligen har generelt mange fine detaljer. Trægulvet er smukt og velholdt, det indvendige træværk og gennemgående bjælker tilføjer hygge til hjemmet, og den franske altan giver rig mulighed for frisk luft og et godt kig ud.

Aconto vand: DKK 400 pr måned
Aconto varme: DKK 900 pr måned
Vaskefaciliterer: I boligen

Om området

Denne bolig er beliggende på historiske Sankt Peders Stræde, som løber parallelt med Studiestræde og Nørre Voldgade. Gaden er kendt som en del af Københavns Latinerkvarter, og har et rigt by, kulturliv og gode indkøbs og shopping muligheder lige rundt om hjørnet.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden