Udlejet

18.750 DKK /md

Sagsnummer  863

Status  Udlejet

Periode 2 år

Aconto 850 DKK

Depositum 56.250 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2450 København SV

Rummelig familievenlig lejlighed i to plan!

  • 4 værelser

  • 2 badeværelser

  • 127 m2

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Nu har du muligheden for at leje denne skønne lejlighed, i det moderne København SV.

Fra lejlighedens entré, træder du ind i stueplanens store multifunktionelle rum. Her har du adgang til det ene af to badeværelser. Dette er enkelt i sin indretning med massere af lys og rolige farver. Her fra har du også adgang til lejlighedens moderne køkken – ligeledes i hvide og rolige farver – og lejlighedens stue/ spisestue (køkken alrum). Her er et skønt, naturligt lysindfald fra lejlighedens store vinduer samt franske altandør. Du har mulighed for at åbne op og dermed få massere af frisk luft ind i stuen!

Fra stueetagen har du ligeledes adgang til trappen, der fører op til lejlighedens 2. sal. Her finder du en fordelingsgang, som giver dig adgang til det andet badeværelse, samt lejlighedens 3 soveværelser. To af værelserne er indrettet med enkelmandsseng og gode opbevaringsmuligheder. Her er ligeledes et dejligt, naturligt lysindfald fra de store vinduer/franske altandør. Det sidste værelse er indrettet med en dobbeltseng, rigtig gode opbevaringsmuligheder, et skrivebord og endnu en fransk altandør. Badeværelset på denne etage, rummer desuden en vaskesøjle, som giver dig mulighed for at klare vasketøjet lyn hurtigt.

Det er en skøn lejlighed med massere af muligheder!

Estimeret varmeforbrug: 600 kr. pr mdr.
Estimeret vandforbrug: 250 kr. pr mdr.
Estimeret el-forbrug:  Tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: I boligen

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector!

Om området

Alliancevej ligger i et område der byder på mange muligheder. På gåben kan man hurtigt nå skolem pasningsmuligheder, cafeer, indkøbsmuligheder, Amager Fælled, havnebad og meget mere! Børnehuset Støberigade og den nye skole i Sydhavnen, ligger lige rundt m hjørnet. Her er gode institutionsmuligheder og skolen er kåret til verdens bedste skolebyggeri. Indkøbsmulighederne er mange! De kan klare på Sluseholmen, fisketorvet eller Supermarco med italienske specialiteter. Du kan ligeledes også handle i Netto på Teglholmen. Trænger du til frisk luft og en lang gåtur, ligger det fredede naturområde Amager Fælled inden for en rimelig afstand. Her har du de allerbedste muligheder for en god løbetur, leg eller picnic. Du kan også nyde en dukkert i havnebadet. Vandet er rent og hele sommeren tiltrækkes flere mennesker med stor glæde. Her holder livredder øje med gæsterne om sommeren. Hvad angår den kollektive trafik, er området veludbygget. Her er god mulighed for at komme frem og tilbage. i 2023 forventes den nye Metro at åbne, og dermed bliver det ikke nemmere at komme rundt i københavn, når man bor i dette skønne område.

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden