Udlejet

10.500 DKK /md

Sagsnummer  554

Status  Udlejet

Periode 3 år

Aconto 750 DKK

Depositum 31.500 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1718 København V

Pragtfuld 2 værelsers lejlighed i midten af hippe Vesterbro

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 63 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

OBS! LEJES IKKE UD SOM DELEBOLIG/NOT FOR SHARING

 

Se en visuel gennemgang af lejligheden her

 

Her får du en fantastisk mulighed for at leje en gammel skøn 2 værelsers lejlighed på Vesterbro (Se kort).

Du finder lejlighedens 2 store rum liggende side om side, hvor det første og største af rummene egner sig godt som stue. Rummet indeholder et stort vinduesparti som lyser rummets flotte hvide væge op som i loftkanten er udsmykket med elegant krummelure.

 

Det andet rum er en anelse mindre og egner sig derfor godt som soveværelse, også dette rum har et prægtigt vinduesparti som giver massere af lys til rummet. I hele lejligheden er der langt lange flotte træplanker som pryder lejlighedens gulve rigtig godt. Ved siden af de to rum, finder du toilettet med indbygget brusekabine i.

Til sidst i lejligheden finder du det smukke lyse køkkenmed bordplads på begge sider af rummet. Køkkenet indeholder både opvaskemaskine og vaskemaskine samt et lille fint klap-ud bord på gangdøren.

 

Fremvisninger kun efter aftale med Home Connector.

www.homeconnector.dk

Om området

Vesterbro er en livlig bydel med masser af kultur og kreative indslag. Der er Vesterbro Torv med sit hyggelige miljø, kødbyen med sine mange fantastiske restauranter og barer samt Vesterbrogade , som bugner af lækre butikker og specialforretninger. Enghave Plads, der har masser af hyggelige cafeer og en god stemning, er også en af Vesterbros gode spots. Der er gode institutioner, skoler, grønne områder og byliv lige i nærheden af lejligheden. Du kan let cykle til Indre by eller Frederiksberg, som har masser at tilbyde, både fra restauranter til grønne områder. Lejligheden ligger centralt placeret i København, så du virkelig kan udnytte byens fantastiske liv.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden