Udlejet
Se video

19.500 DKK /md

Sagsnummer  829

Status  Udlejet

Periode 2-3 år

Aconto 1.940 DKK

Depositum 58.500 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2000 Frederiksberg

Flot 4-værelses lejlighed på Frederiksberg

  • 4 værelser

  • 1 badeværelser

  • 123 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Møbleret

  • Husdyr tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til denne skønne nyere lejlighed beliggende på Preben Kaas Vænge på Frederiksberg. Med denne adresse er du centralt beliggende mellem Frederiksberg og Vanløse, godt forbundet til metro og S-tog ved Flintholm St. og grønt område ved Grøndalsparken.

Layout: Fra entreen er har du adgang til 3 fine værelser; 1 værelse kan anvendes til børneværelse, 1 værelse er indrettet til kontor med sovesofa til overnattende gæster, mens sidste værelse er indrettet som forældresoveværelse, med dobbeltseng og skabsplads.

Herudover har du fra entreen adgang til lejlighedens rummelige badeværelse, som er indrettet med separat bruseniche, håndklædetørrer og vaskesøjle.

Går du videre ind i lejligheden mødes du af et stort køkken-alrum, fuldt udstyret med spisebord + stole, mv., med udgang til altan mod den store fælles gård, denne altan har eftermiddags-/ aftensol.

På den anden side af køkkenet har du en rummelig stue, indrettet med sofa, borde, samt opbevaring. Herfra du har udgang til lejlighedens anden altan. Her har du mulighed for at nyde din morgenkaffe i solen.

Estimeret varmeforbrug: 1.100 kr. pr. mdr.
Estimeret vandforbrug:  600 kr. pr. mdr.
Internet: 240 kr pr. mdr.
Vaskefaciliteter: I bolig

OBS: Boligen udlejes møbleret

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 79.940 kr.

Om området

Boligen er velplaceret på Frederiksberg. Fra boligen er der kun 2-5 min gang til Flintholm Station. Her vil også være en del forskellige buslinjer og andre transportmuligheder til rådighed. Boligen ligger godt placeret i forhold til cafeer, specialforretninger, butikscenter, dagligvareforretninger og fitness. Hvis du vil ud og se/opleve noget natur, har du rig muligh for det, for selvom du bor midt i byen er Frederiksberg rig på grønne arealer.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden