Udlejet

13.900 DKK /md

Sagsnummer  1083

Status  Udlejet

Periode 1 år

Aconto 1.600 DKK

Depositum 41.700 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1801 Frederiksberg C

Ny lejlighed på historiske Rahbeks Allé

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 80 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Dejlig nybygget to-værelses lejlighed beliggende på Rahbeks Allé, Frederiksberg. Lejligheden er en del af de nyere Carlsberg byggerier, men beliggende på smukke Rahbeks Allé, med udsigt til gamle flotte ejendomme.

Layout: Boligen er beliggende på anden sal i ejendom med elevator. Du træder ind i en fin entré med indbygget skab til at hænge overtøj. Herfra har du badeværelse til den ene side, som er holdt klassisk lyst, med separat bruseniche, indbygget opbevaring og vaskesøjle.
Til den anden side har du boligens rummelige soveværelse. Her er der igen tænkt over opbevaringsløsninger ved en fuldt indbygget skabsvæg til den ene side.

Boligens hjerterum, det åbne køkken alrum, er ligeledes det sidste rum. Det er holdt i klassiske hvide fronter med Miele hvidevarer. Der er rigeligt skabsplads og bordplads til amatørkokken. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen, og er indhyllet i lys fra de store gulv til loft vinduer, som alle åbner op til en fransk altan, lige pånær én, som bedre endnu, åbner op til den store vestvendte altan med udsigt til Rahbeks Allé.

Estimeret aconto varmeforbrug: 1.000 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 250 kr. pr. måned
El-forbrug: 350 kr. pr. måned
Internet: Fiber er installeret, skal dog tilkøbes direkte ved udbyder
Vaskemuligheder: I bolig

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 57.200 kr.

Bemærk, vi modtager kun skriftlige anmodninger/ ansøgninger på denne bolig.

Om området

Rahbeks Allé ligger lige på kanten til Carlsberg Byen i et lukket område med Frederiksberg Have og Søndermarken lige om hjørnet. Vejen er lukket for kørsel i den ene ende, og dermed oplever du ikke meget trafik. Det er en vej med historiske smukke ejendomme, blandet med nytilkommere som denne bolig bl.a. er beliggende i - og så er du blot et par minutters gang fra pulserende Vesterbrogade.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden