Reserveret

19.900 DKK /md

Sagsnummer  816

Status  Reserveret

Ledig fra August 1

Periode 2-4 år

Aconto 1.700 DKK

Indbetaling 59.700 DKK

Reserveret

Spørgsmål? Se vores faq her.

Hus · 2840 Holte

Lyst og nyrenoveret rækkehus i Holte

  • 5 værelser

  • 2 badeværelser

  • 150 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til Holte!

Drømmer du om at bo i en flot, charmerende og gennemrenoveret bolig? Du kan nu leje dette lyse og nyrenoveret rækkehus i Holte.

Her får du muligheden for at leje 150 veldisponerede kvadratmeter i Holte. Denne bolig er nyligt renoveret fra top til tå, med respekt for detaljen og med velbevarede elementer fra husets oprindelse.

Du får fuldt udbytte af samtlige kvadratmetre, med stort køkkenalrum i direkte forbindelse til stuen – her har du rig plads til spisestue, samt sofaarrangement. En fordelingsgang som leder dig til 4 gode værelser, det ene af værelserne med direkte adgang til ét af husets to badeværelser, samt yderligere ét badeværelse. Herudover har du i huset både entre og bryggers. Du har 2 private terrasser til huset, således du kan nyde både morgen- og aftensol, altid. En bolig der skal opleves!

Estimeret varmeforbrug: 1200 kr. pr. mdr.
Estimeret vandforbrug:  500 pr. mdr.
El-forbrug: tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: Ja
Parkering: Carport

Om området

Dette dejlige hus ligger nær dejlige grønne områder, Holte Rideklub, Søllerød Naturpark og Søllerød Golfklub. Herudover er du tæt på dagligvareforretninger i både Holte, Trørød og Nærum, samt børneinstitutioner, skoler og Nærum Gymnasium. Boligen ligger ydermere blot 5 minutters kørsel fra Helsingørmotorvejen, hvorfra du kan komme ind til det indre København på under 30 minutter. Der er desuden kun 5 minutter på cykel til Rundforbi Idrætsanlæg, hvor der er svømmehal og du kan spille tennis, badminton, basketball, amerikansk fodbold og håndbold.

Se på kort

Ansøg bolig

Eller kontakt os på tlf: 4648 1234