Udlejet

19.900 DKK /md

Sagsnummer  816

Status  Udlejet

Periode 2-4 år

Aconto 1.700 DKK

Depositum 59.700 DKK

Udlejet
Hus · 2840 Holte

Lyst og nyrenoveret rækkehus i Holte

  • 5 værelser

  • 2 badeværelser

  • 150 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til Holte!

Drømmer du om at bo i en flot, charmerende og gennemrenoveret bolig? Du kan nu leje dette lyse og nyrenoveret rækkehus i Holte.

Her får du muligheden for at leje 150 veldisponerede kvadratmeter i Holte. Denne bolig er nyligt renoveret fra top til tå, med respekt for detaljen og med velbevarede elementer fra husets oprindelse.

Du får fuldt udbytte af samtlige kvadratmetre, med stort køkkenalrum i direkte forbindelse til stuen – her har du rig plads til spisestue, samt sofaarrangement. En fordelingsgang som leder dig til 4 gode værelser, det ene af værelserne med direkte adgang til ét af husets to badeværelser, samt yderligere ét badeværelse. Herudover har du i huset både entre og bryggers. Du har 2 private terrasser til huset, således du kan nyde både morgen- og aftensol, altid. En bolig der skal opleves!

Estimeret varmeforbrug: 1200 kr. pr. mdr.
Estimeret vandforbrug:  500 pr. mdr.
El-forbrug: tilmeldes direkte
Vaskefaciliteter: Ja
Parkering: Carport

Om området

Dette dejlige hus ligger nær dejlige grønne områder, Holte Rideklub, Søllerød Naturpark og Søllerød Golfklub. Herudover er du tæt på dagligvareforretninger i både Holte, Trørød og Nærum, samt børneinstitutioner, skoler og Nærum Gymnasium. Boligen ligger ydermere blot 5 minutters kørsel fra Helsingørmotorvejen, hvorfra du kan komme ind til det indre København på under 30 minutter. Der er desuden kun 5 minutter på cykel til Rundforbi Idrætsanlæg, hvor der er svømmehal og du kan spille tennis, badminton, basketball, amerikansk fodbold og håndbold.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden