Udlejet

13.200 DKK /md

Sagsnummer  939

Status  Udlejet

Periode 3 år

Aconto 950 DKK

Depositum 39.600 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2300 København S

Lys og rummelighed lige ved Amager Fælled

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 87 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til denne skønne perle i København S! Udover lejlighedens attraktive beliggenhed ved Amager Fælled, byder lejligheden også på masser af lys og rummelighed.

Planløsning: Når du træder ind i lejlighedens entré/fordelingsgang, har du herfra adgang til soveværelset, det store badeværelse og et stort åbent køkken alrum med stue i ét. Badeværelset indeholder både seperat bad såvel som vaskemaskine. Derudover er der gode opbevaringsmuligheder. For enden af fordelingsgangen træder man ind i det store køkken alrum samt stuen, som emmer af lys og store vinduespartier. Fra køkken alrummet er der direkte adgang til altanen, hvorfra du oplever en skøn udsigt til natur.

Lejligheden er helt ideel for enten et par eller for en enlig, der ønsker en åben og lys lejlighed, med gode muligheder for socialt samvær i den store stue og køkken alrum.

Aconto varme: 650 kr. pr. mdr.
Aconto vand: 300 kr. pr. mdr

Internet: Nej 
El: Til
meldes direkte
Vaskefaciliteter: Vaskemaskine i bolig
*
Parkering er inkluderet

Om området

Boligen er perfekt placeret ved idylliske Amager Fælled, som byder på både natur samt gode gå ruter. Med kort gåafstand til metroen ved Sundby, er der kort til både Indre by såvel som andre dele af København. Området er helt ideelt, hvis man ønsker at bo tæt på byliv men samtidig i rolige og skønne naturomgivelser.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden