Udlejet

17.500 DKK /md

Sagsnummer  1109

Status  Udlejet

Periode 2 år og 3 måneder

Aconto 1.200 DKK

Depositum 51.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1655 København V

Lys og indbydende lejlighed på Vesterbro

  • 4 værelser

  • 1 badeværelser

  • 121 m2

  • Altan

  • Møbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Vi har nu fornøjelsen af at kunne byde velkommen indenfor i denne skønne lejlighed beliggende på Viktoriagade på Vesterbro.

Lejligheden byder på to hyggelige men samtidig rummelige og lyse soveværelser, hvoraf det ene har et tilhørende walk-in closet. Dertil har du fra lejlighedens fordelingsgang adgang til boligens store badeværelse. Køkkenet er flot udformet og udstyret med moderne faciliteter, der gør madlavningen til en fornøjelse.

Fra køkkenet er der ligeledes mulighed for at nyde morgenkaffen fra lejlighedens skønne altan, som vender ud imod en grøn og hyggelig gård. Herudover rummer lejligheden ligeledes to stuer en-suite, således at der både er plads til spisestue og dagligstue i lejligheden.

Estimeret aconto varmeforbrug: 800 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 400 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyningen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 71.200 kr.

Om området

Området omkring Viktoriagade giver dig mulighed for at opleve alt, hvad Vesterbro har at byde på. Med sin unikke blanding af kultur, restauranter, caféer og shopping er området et samlingspunkt for mange. Herudover finder du altså, hvad man har brug for i sin dagligdag, fra indkøb til offentlig transport, sportmuligheder mm. Med andre ord har man alt, hvad man skal bruge i nærheden af lejligheden.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden