Udlejet

12.800 DKK /md

Sagsnummer  701

Status  Udlejet

Periode 3-5 år

Aconto 900 DKK

Depositum 38.400 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2300 København S

Lys, ny lejlighed med en smuk beliggend

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 84 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Lys, nybygget og rummelig lejlighed med smuk beliggenhed på Amager. Lejligheden er nyopført i 2018.

Fre lejlighedens entré kommer du ind i det store åbne køkken, som rummer massere af skabsplads og gode opbevaringsmuligheder. I forlængelse af køkkenet, ligger den rummelige stue med masser af plads til både spise- og TV-arrangement. Herfra har du også udgang til en af de to terrasseområder i lejligheden. Terassen inviterer til hyggelige og komfortable lounge møbler, hvorfra du kan nyde de lune sommer aftener.

Lejligheden har også et stort badeværelse med seperat brus og fuld vaskesøjle. Badeværelset har lyse elementer og praktisk lys (spots) i loftet.

Lejlighedens store soveværelse er rummeligt med et Walk-in closet. Her får du også adgang til en terrasse i samme stil som den ved stuen.

Estimeret varmeforbrug: 600 kr. pr. måned
Estimeret vandforbrug: 300 kr. pr. måned
El, TV, og internet: Tilmeldes direkte
Vaske faciliteter: I lejligheden
P-plads: Ved tilkøb

Fremvisning kun efter aftle med Home Connector! 

Om området

Lejligheden er beliggende i grønne omgivelser. Området rummer massere af muligheder i det topmoderne midtpunkt - lige ved amager strandpark. Måske du holder af at nyde en gåtur langs vandet, en tur på en trendy café, gode spisesteder? Området her, har det hele og du kan nemt handle ind til dagens måltider blandt de mange velassorterede indkøbsmuligheder. Metroen med sin direkte forbindelse til centrum af København, ligger ikke langt fra lejligheden. Det gælder både metrostationen Lergravsparken og Ørestad. Det er et godt miljø med legepladser for de mindste og trygge rammer at nyde tilværelsen i.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden