12.100 DKK /md

Sagsnummer  1123

Periode Ubegrænset

Aconto 1.000 DKK

Depositum 36.300 DKK

Lejlighed · 2300 København S

Lys lejlighed i Ørestad

  • 2 værelser

  • 1 badeværelser

  • 65 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til denne skønne 65 kvadratmeter store lejlighed på Edvard Thomsens Vej i Ørestad. Denne lejlighed byder på en perfekt kombination af komfort, moderne faciliteter samt en god beliggenhed.

Du træder ind i lejlighedens entré, hvor der er plads til at hænge overtøj og stille skoene. Entréen fungerer som fordelingsgang og deler lejligheden op i “to”. På den ene side af lejligheden har du det lyse og rummelige soveværelse, med nem adgang til badeværelset. På badeværelset har du selvfølgelig separat brus, vaskemaskine og alt, hvad man ellers har brug for.

I den anden ende af lejligheden, ligger det lyse køkken alrum, som er udstyret med alt fra, hvad du skal bruge af hårde hvidevarer bl.a opvaskemaskine. Her kommer der masser af dagslys ind fra det store vinduesparti, ud mod lejlighedens store altan. I køkken alrummet er der rigeligt med plads til både at indrette sig med spisebord og sofa, uden at gå på kompromis med pladsen.

Der hører dertil et kælderrum til lejligheden.

Estimeret aconto varmeforbrug: 600 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 400 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte til forsyningen

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds leje inkl. forbrug = 49.400,00 kr.

Om området

Lejligheden er beliggende i det populære Ørestad, der byder på et væld af faciliteter og bekvemmeligheder. Du har nem adgang til metroen, der tager dig til Københavns centrum på få minutter. I nærområdet finder du indkøbsmuligheder, restauranter, cafeer og grønne områder som Amager Fælled og Kalvebod Fælled til rekreation. Ørestad byder også på kulturelle oplevelser som Koncerthuset, Field's indkøbscenter og DR Koncerthuset.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden