Udlejet

14.500 DKK /md

Sagsnummer  1118

Status  Udlejet

Periode 2 år

Aconto 1.450 DKK

Depositum 43.500 DKK

Udlejet
Lejlighed · 2820 Gentofte

Lys lejlighed i Gentofte

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 87 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til Springbanen i Gentofte.

Med sine 87 kvadratmeter er denne lejlighed ideel til alt fra den lille børnefamilie til enkeltpersoner og par. Lejligheden har to rummelige soveværelser, hvilket giver dig muligheden for at have et behageligt soveområde samt muligheden for en hjemmearbejdsplads eller et gæsteværelse efter behov.

Udover lejlighedens to soveværelser, byder lejligheden også på en stor og solrig altan med den skønneste udsigt og området og trækronerne – det ideelle sted at slappe af med en kop kaffe om morgenen eller en drink om aftenen.

Herudover rummer lejligheden et stort køkken med direkte adgang til lejlighedens store stue, hvor du både har plads til spisebord og sofaarrangement, uden at man skal gå på kompromis med kvadratmeterne.

Denne lejlighed på Springbanen er en ideel boligmulighed for dem, der søger komfort og stil i hjertet af Gentofte. Med sin rummelighed og fantastiske udsigt vil du helt sikkert føle dig hjemme her.

OBS: Komfur og emhætte bliver udskiftet inden indflytning.

Estimeret aconto varmeforbrug: 1200 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 250 kr. pr. måned
El forbrug: Tilmeldes direkte hos udbyder

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds husleje inkl. aconto: 59.450,00 DKK

Om området

Springbanen i Gentofte er en eftertragtet og charmerende del af byen, der tilbyder et ideelt sted at bo. Gentofte er kendt for sine smukke og velplejede grønne områder. I nærheden af Springbanen finder du Gentofte Sø, hvor du kan tage lange gåture langs søen eller picnic i det fri. Derudover er der flere parker og rekreative områder i nærheden, der giver dig mulighed for at nyde naturen. Du har ligeledes nem adgang til offentlig transport såvel som svømmehal og gode skoler og institutioner.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden