Reserveret

33.000 DKK /md

Sagsnummer  862

Status  Reserveret

Periode Ubegrænset

Aconto 1.450 DKK

Depositum 99.000 DKK

Reserveret
Lejlighed · 1114 København K

Luksuspenthouse med egen tagterrasse

  • 5 værelser

  • 2 badeværelser

  • 234 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Drømmer du om at bo centralt i Københavns indre by, med udsigt til de flotte irrede tagrygge på Christiansborg og Rundetårn for blot at nævne et par stykker?

Her får du historie blandet med nyt og moderne i denne smukke penthouselejlighed midt i København K.

Lejligheden bestående af ikke mindre end 234 velrestuarerede kvadratmeter består af en flot entre, som bl.a. giver dig adgang til lejlighedens første værelse. Et værelse af en fin størrelse med plads til soveområde og skrivebord, og har direkte udgang til den gårdvendte altan.
Fra entreen har du ligeledes adgang til et nyistandsat badeværelse (billeder forefindes endnu ikke, men se vedhæftet plantegning) med god opbevaringsplads og dejligt lys fra ovenlysvinduet.

Lejligheden består herudover af yderligere et nyt badeværelse med vaskesøjle og et soveværelse med direkte adgang til walk-in closet.

Hvis du er typen der elsker at holde selskaber har du tre overdådige stuer en-suite til dette formål, én med direkte adgang til mindre altan. Her er lyst og højt til loftet, med god plads til både spiseafdeling, dagligstue og tv-stue om dette måtte ønskes. Alternativt kan én af disse stuer inddrages til stort forældresoveværelse.

Fra entre, såvel som fra to af stuerne har du tilgang til lejlighedens flotte og moderne køkken. Dette er holdt i klassiske grebsfri elementer, med finishes i stål og træ. Her er desuden plads til et mindre spiseområde.
Det er ydermere fra køkkenet du finder vindeltrappen som leder dig op til den store private tagterrasse, som i sandhed er lejlighedens perle.
Fra denne store private tagterasse har du den skønneste udsigt over Københavns indre by – og er ganske uforstyrret.
Denne tagterasse giver mulighed for både spiseplads og loungeområde til de varme dage. Et særsyn i indre by.

Velkommen indenfor!

Estimeret varmeforbrug: 1.450 kr. pr. mdr.
El-forbrug: Tilmeldes direkte
Vaskemuligheder: I bolig
Parkering: Licens

Indflytningspris: Depositum svarende til 3 måneders leje + forudbetalt leje svarende til 3 måneders leje samt første måneds leje inkl. forbrug.

Om området

Kronprinsensgade er én af de 'yngre' gader i København. Dog er du beliggende i et område fyldt med historie og hyggelige krummelurer. Kronprisensgade er en sidegade til Købmagergade, én del af strøget i København. Dette betyder at du at direkte adgang til indkøbsmuligheder, spisesteder, barer, og meget mere. Du er blot få minutters gang fra kanalerne, Højbro Plads, Kongens Nytorv og Rundetårn - så du har kultur lige ved hånden ved denne placering. Ydermere er du blot 5 minutters gang fra offentlig transport ved bl.a. Gammel Strand Metro, Kongens Nytorv Metro og 7-10 minutter fra Nørreport, hvorfra du kan komme rundt med S-tog, Metro og bus.

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden