Udlejet

25.900 DKK /md

Sagsnummer  895

Status  Udlejet

Periode 2-3 år

Aconto 1.626 DKK

Depositum 77.700 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1970 Frederiksberg C

Nyistandsat Frederiksberg lejlighed tæt ved søerne

  • 6 værelser

  • 1 badeværelser

  • 152 m2

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Velkommen til Rosenørns Alle, Frederiksberg C og til en smuk og yderst vel-istandsat bolig!

Ønsker du en bolig med masser af kvadratmeter, lysindfald, nye elementer og historiske detaljer i form af stuk, rosetter og franske dobbeltdøre. Denne lejlighed beliggende lige ved Forum Metro station, har alt dette.


Du ankommer til boligen direkte ind i fordelingsgangen, hvor du til højre finder køkkenet som er nyt og moderne, holdt i hvide elementer og med en smuk bordplade i træ. Også på højre side finder du badeværelset, som ligeså fremstår nyt og moderne. Boligen har derudover to stuer en-suite og hele 3 soveværelser, samt et walk in closet for enden af fordelingsgangen.

Der findes et loftsrum til opmagasinering, og der er adgang til en hyggelig lille have som deles med de andre beboere i bygningen.


Aconto vand: DKK 334 pr måned.
Aconto varme: DKK 1292 pr måned.
Vaskefaciliteter: Vaskemaskine og tørretumbler i boligen

Om området

Denne bolig er yderst centralt beliggende på Frederiksberg. Med Forum Metro station lige nede af gaden, og Åboulevard/Ågade tæt på, er denne adresse godt forbundet til og fra København. Adressen har uddannelses institutioner, byliv, indkøb mm liggende i området, samt er boligen et stenkast fra Københavns smukke søer.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden