Udlejet

18.000 DKK /md

Sagsnummer  1023

Status  Udlejet

Periode 2-5 år

Aconto 1.100 DKK

Depositum 54.000 DKK

Udlejet
Lejlighed · 1799 København V

Københavns måske bedste udsigt

  • 3 værelser

  • 1 badeværelser

  • 95 m2

  • Altan

  • Elevator

  • Umøbleret

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

I det nye Vogelius Tårn i Carlsberg Byen på 20’ende sal, finder du denne nye flotte lejlighed.

Lejligheden er ideel til den enlige eller parret, som ønsker en lejlighed med et stort åbent areal til middagsselskaber og lignende, og med et ekstra værelse til kontor eller gæsteværelse, samt et stort soveværelse.

I hele lejligheden er der store vinduespartier, så du har et uforstyrret og fantastisk vue over Københavns tage og Øresund. Du kan se flere af Københavns og Frederiksbergs vartegn, som Marmorkirken, Frederiksberg Slot, Børstårnet mm.

Layout: Du træder ind i mindre indgangsparti som er i direkte forbindelse til køkkenet. Fra køkkenet mødes du af det store åbne alrum, med rig plads til stort spisebord og sofa-stue, her er ligeledes en mindre overdækket altan, med foldedøre, som kan åbnes helt op til en integreret del af stuen. Herudover rummer boligen to værelser med indbygget skabsplads og et rummeligt badeværelse med indbygget vaskesøjle.

Estimeret aconto varmeforbrug: 800 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 300 kr. pr. måned
El forbrug: Tilmeldes direkte hos udbyder
Internet: Mulighed for fibernet forbindelse via Fiberby

Indflytningspris: 3 måneders depositum + første måneds husleje inkl. aconto: 73.100 DKK

Om området

Boligen er beliggende i Carlsbergbyen i det nyopførte Vogelius Tårn. Denne centrale placering giver dig let og direkte adgang til alle hverdagens fornødenheder ved dagligvareindkøb, gode kaffebarer, restauranter, Spa, international skole og daginstitutioner, og åbne arealer alt sammen i Carlsberg Byen. Ønsker du flere større grønne arealer er du blot 5 minutters gang fra Søndermarken og der er gode direkte muligheder til offentlig transport.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden