Udlejet

18.300 DKK /md

Sagsnummer  1070

Status  Udlejet

Periode 34 måneder

Aconto 1.600 DKK

Depositum 54.900 DKK

Udlejet
Rækkehus · 2720 Vanløse

Flot rækkehus i hjertet af Vanløse

  • 3 værelser

  • 2 badeværelser

  • 116 m2

  • Altan

  • Umøbleret

  • Parkering

  • Husdyr ej tilladt

  • Ikke egnet til delebolig

Boligen

Denne skønne bolig ligger helt uforstyrret for enden af en blind vej, i en af de eftertragtede kvarterer af Vanløse lige ved Jernbane Allé og dets væld af forretninger samt central beliggenhed til stationen.

Huset er ét af 4 nyere rækkehuse beliggende på en endegrund, og dermed har du en større have som næsten går hele vejen rundt om huset.

Layout
Stueplan: Du træder ind i en mindre entre med god skabsplads til at hænge overtøj og stille sko. Herfra har du direkte udgang til rummeligt badeværelse, som for nyligt er udvidet til at have separat bruseniche.
Videre ind i stueetagen mødes du af boligens hjerterum; det store åbne køkken alrum med stue i ét. Køkkenet er i klassiske elementer med god bord- og opbevaringsplads, og let adskilt ved en kogeø. Herfra har du kig til spiseafdelingen og ud til baghaven fra de store vinduespartier. Spiseafdelingen er i åben forbindelse til stuen som indbyder til mange hyggelige stunder foran brændeovnen.
Slutteligt rummer stueplan desuden et godt soveværelse som kan tilgås fra stuen.

Førstesal: Fra stuen leder trappen op til førstesalen som rummer yderligere to særdeles rummelige soveværelser. Det ene værelse med skunkopbevaring til diverse, mens der i direkte forbindelse fra master bedroom er etableret walk-in closet i skunkrummet.
Herudover er boligens andet badeværelse at finde på førstesalen, ligeledes med separat brus og i holdt i flotte enkle elementer.
Førstesalen har desuden gode detaljer i form af indbygget opbevaring på det rummelige repos, samt udgang til en rummelig altan med skøn udsigt over nabolagets tage.

Velkommen hjem!

Estimeret aconto varmeforbrug: 1.200 kr. pr. måned
Estimeret aconto vandforbrug: 400 kr. pr. måned
El-forbrug: Tilmeldes direkte
Internet: Tilmeldes direkte
Vaskemuligheder: På badeværelse i stueplan
Parkering: Ja

Indflytningspris: 3 månders depositum + første måneds husleje inkl. forbrug: 74.800 kr.

Om området

Bogholder Allé er beliggende i hjertet af Vanløse og har specielle kendetegn ved blandt andet store købmandsvillaer tæt på, hertil særligt godt offentlige transportforbindelser ved S-tog, metro og bus fra Vanløse station som blot ligger 5 minutters gang fra hoveddøren. Hertil rummer Jernbane Allé alt hvad du kan tænke dig af indkøbsmuligheder.

Se på kort

Modtag en e-mail med nye lejemål før de bliver præsenteret her på siden